Börü Takımı Kendini Fazla Zorlamadı!

Günün ilk ve tek maçında Historia Plzen ile Börü takımları karşı karşıya geldi. Historia Plzen takımı maça 1 kişi eksik başlarken rakibine direnmeye çalışsa da Börü takımı rakibin eksik olmasını çok iyi değerlendirdi ve art arda goller ile öne geçmeyi başardı. İlk yarıyı Börü takımı 4-0 önde tamamlarken 2.yarı Historia takımı farkı azaltmayı başarsa da Börü takımı maçı 8-3 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibin eksik olması ile baskılı başlayan Börü takımı skor üstünlüğünü eline aldıktan sonra çok rahat bir oyun sergiledi ve ilk yarıyı kalesini gole kapatarak 4-0 önde tamamlayan ekip 2.yarı kalesinde goller görse de skoru koruyarak maçı kazanmayı başarırken kalede görev alan Mustafa S. ilk yarı kalesinde adeta oturdu. 2.yarı kalesinde pozisyonlar görse de kritik kurtarışları ile farkını ortaya koydu, bunun yanında çok iyi uzun top atan Mustafa S. asist yapmayı bile başardı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Berkan savunmada çakılı kalan isimdi. Muazzam bir performans sergileyen Berkan müdahaleleri ile rakip oyuncuları yıldırırken maçın en çok top kesen ismiydi. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan Börü takımı topu çok iyi çevirirken Muhammet takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratan Muhammet kilidi açan isimlerden biriydi. Maçın yıldızı olan Doğan ise çok klas bir oyun sergiledi. Sahada koşmadan harikalar yaratan Doğan topu çok iyi koştururken bitiriciliği ile maçın fişini çeken isimdi. 4 gole imza atan Doğan pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça bir kaç takım arkadaşları geç kaldığı için eksik bir kadro ile başlayan Historia Plzen takımı ilk yarı hücumda bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamazken 2.yarı goller bulmayı başarsa da savunmada açıklar vermeye devam edince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Ensar maça geç kalırken oyuna girdikten sonra ısınana kadar kalesinde bekleneni veremese de ilerleyen dakikalarda güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte İsmail savunmanın bel kemiğiydi. Savunmasını bir an olsun terk etmeyen İsmail bir çok kritik müdahalede bulunsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride birbirlerine alışmaları uzun süren ekipte Oğuz ile Eren Historia takımının en efektif oyuncularıydılar. Oğuz attığı 2 gol ile takımını oyuna sokmaya çalışırken Eren ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. İnce bilek hareketleri ile dikkat çeken Eren maç boyunca takım arkadaşlarını ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Maça eksik başlamaları ile savunma ağırlıklı başlayan ekip kalesinde golü görünce oyundan düştüler ve maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Doğan

Maçın Gümüş Adamı:Muhammet

Maçın Golü:Doğan

Maçın Kalecisi:Mustafa S.

Maçın Savunması:Berkan

Maçın Orta sahası:Muhammet

Maçın Forveti:Doğan

Maçın Centilmeni:Mehmet Eren