Balat Tr Egemenspordan Rövanşı Aldı!

Günün ilk ve tek maçında Egemenspor ile Balat Tr takımları karşı karşıya geldi. Balat Tr takımı maça çok baskılı başlarken Egemenspor ise rakibin baskısını bir türlü kıramadı ve savunmada da hatalar yapınca Balat Tr takımı art arda goller ile öne geçti. Dakikalar ilerledikçe Balat takımı farkı açarken ilk yarıyı Balat Tr takımı 7-1 önde tamamladı. 2.yarı Egemenspor farkı azaltmayı başarsa da Balat takımı oyun disiplininden kopmadı ve skor üstünlüğünü koruyarak maçı 10-4 skor gibi farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça istekli başlayan Balat Tr takımı erken bulduğu gol ile maçın kilidini açarken ilk yarıdan maçın fişini çekmeyi başardı. 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başarırken kalede görev alan Fırat mükemmel bir maç çıkardı. Kurtarışları ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağlayan Fırat topu da oyuna çok iyi soktu. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte herkes birbirinin açıklarını kapatırken Yüksel savunmada en kilit isimdi. Rakibe yakın markajda bulunan Yüksel müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride rakibi maç boyunca bunaltan Balat takımında Oktay takımının maestrosu gibiydi. Maç boyunca takımının ataklarını şekillendiren Oktay oyun görüşü ile fark yaratırken attığı klas paslar ile Gökhan’ı besledi. Gökhan ise forvette bitiriciliği ile göz doldururken attığı 7 gol ile maçı koparan isimdi. Pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Gökhan çoğu pozisyonda fırsatçılığını da konuşturdu. İlk dakikadan itibaren rakibi yoğun bir baskı altına alan ekip maçı farkı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Egemenspor rakibin baskısı ile karşılaşırken bu baskıyı bir türlü üstlerinden atamadı ve maçı kaybettiler, oldukça yorgun bir görüntü çizen Egemenspor takımında kalede görev alan Salih kalesinde beklenen performansı sergileyemezken uzaktan atılan şutlara ayağı ile müdahale etmeye çalışması ile hatalar yaptı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Yalçın maç boyunca kaleleri karıştırırken kalesine attığı 2 gol ile takımının oyundan düşmesine sebep oldu, bu hatalarının nedeni ise çok hırsı olmasıydı. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Rossi Doğan beklenen performansını sahaya yansıtamazken çoğu pozisyonda yavaş kaldı. Selçuk ise takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken takım arkadaşları ile anlaşmazlıklar yaşadı. Ali Osman bugün Egemenspor takımının en efektif isimlerinden biriydi. Tam bir görev adamı olan Ali Osman sahada basmadık yer bırakmazken takımını oyunun içine sokmaya çalıştı. Takım olarak yorgun görünen ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Gümüş Adamı:Oktay
Maçın Golü:Gökhan
Maçın Kalecisi:Fırat
Maçın Savunması:Yüksel
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Selçuk