Börü Gümbür Gümbür!

Gecenin ilk maçında en çok atak yapan takım gol bulamazken kontra atak oynamayı tercih eden taraf beş gol atarak galip gelmeyi başardı. Maçın başından itibaren neredeyse Börü kalesini abluka altına alan Liverpool kaçırdıkları ile saç baş yoldurdu. Geride bekleyerek Rakibi üzerine çekip Kontra atak oynamayı tercih eden Börü ise maçtan farklı galibiyet alarak ayrılmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Börü kalede Emre ile başladığı maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Emre özellikle son dakikalarda çıkardıkları ile büyük beğeni topladı. Börü defansını ise hasan , Muhammet ve Berkan oluşturdu bu üçlü maç boyunca hem kademe hem de alan kapatma olarak hatasız bir oyun sergiledi. Hücumda ise Doğan ve Eyüphan defans üçlüsünün önünde kalmayı tercih etti. Basklı rakibe karşı neredeyse beş kişi defans yapan Börü takımı kaptığı toplarda hızlı oynayarak avantaj aradı ve buldu. En ileride oynayan tayfun ise geride gönderilen topları ustaca önüne alarak aradığı golleri buldu. Bu maçta Tayfun börünün en büyük kozu olurken 4 gol atmayı başardı ve takımına farklı bir galibiyet yaşattı.
Kaybetme Faktörleri
Liverpool takımı ise kalede tecrübesi ile tanıdığımız Arif ile maça başladı. Bir çok pozisyonda rakip hücumla baş başa kalan Arif pekte iyi bir maç çıkaramadı. Liverpool defansını ise Hakan Abdullah ve Önder oluşturdu. Hakan hücuma gidip gelmeyi tercih ederken Abdullah geride çakılı oynamayı tercih etti. Önder ise maç boyunca aldığı toplarla rakip defansın üzerine gitmeyi ve kaleyi yoklamayı tercih etti. Önder oyun kurucu gibi oynadığı maçta kapanan rakibe karşı çok pozisyon bulamamanın sıkıntısını çekti. İleride oynayan mert Enes ve murat üçlüsü ise rakip savunmanın içinde kaybolup gitti. Kanattan oyunu tercih eden Murat bir türlü istediği alanı bulamadı. Etkili hızıyla dikkat çeken Mert ise bir türlü savunma oyuncularının presinden kurtulamadı.
Maçın Adamı : Tayfun
Maçın Gümüş Adamı : Doğan
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Defansı : Muhammet
Maçın Orta Sahası : Eyüpcan
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü : Tayfun
Maçın Centilmeni : Berkan