Lens Zirveyi İstiyor!

Gecenin 2. maçında Lens ile ligin yeni takımı Ajax takımları karşı karşıya gelirken ilk yarıdan farkı açan Lens sahadan 7 1 lik skorla galip ayrılıp 3 te 3 yaparak yeni sezonda iddialı olduğunu gösterdi.
Maçtan Notlar;
Lens takımı ilk yarıda bulduğu pozisyonları iyi değerlendirirken maçı rahat bir skorla kazandı. Genel anlamda sahaya hakim olan ekip tecrübesiyle kendisini çok da sıkmadan 3 puanı cebine koydu.
Hücum bölgesinde etkili silahları olan ekip skor üretmekte zorlanmazken Ali, Ozan ve Ogün ün 2 şer golü skoru belirledi. Erkan kurtarışlarıyla yine kalesinde güven verirken Osman yerinde hamleleriyle savunmada öne çıkan isim oldu.
Ajax takımı ligde çıktığı ilk maçta bocalama yaşarken özellikle ilk yarıda tutuk bir görüntü sergiledi, 2. yarıda ise tabiri caizse dünyaları kaçırdı. Çok net pozisyonlar yakalayan ekip bu pozisyonların belki de yarısından sonuç alsaydı maçı kazanabilirdi.
Sahada çok koşan ekip etkili pozisyonlar bulurken bunları değerlendirememeleri en büyük handikaplarıydı. Yenilgideki diğer etken ise tecrübesizlikleriydi diyebiliriz.
Maçın Adamı : Ogün
Maçın Gümüş Adamı: Ali
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Ogün
Maçın Golü: Ogün
Maçın Centilmeni: Eray