Özkürtün Gençlik Çok İddialı!

Gümüş Gençlik ile Özkürtün Gençlik takımlarının karşı karşıya geldiği maçta Özkürtün Gençlik takımı maça çok hızlı bir başlangıç yaptı ve 2.dakikada öne geçti. Bu golden sonra maçta uzun bir süre gol sesi çıkmazken ilk yarının sonlarında karşılıklı goller olsa da Özkürtün Gençlik takımı ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı Gümüş Gençlik takımı bir türlü aradığı golü bulamazken Özkürtün Gençlik takımı art arda bulduğu goller ile farkı açmaya devam etti ve maçı Özkürtün Gençlik takımı 7-1 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok istekli başlayan Özkürtün Gençlik takımı skor üstünlüğünü eline aldıktan sonra skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi ve ilk yarının sonlarında bulduğu goller ile ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamladı. 2.yarı kalesini gole kapatan ekip farklı bir skor ile galibiyete ulaşırken kalede görev alan Mutlu kurtarışları ile maça damgasını vururken kalede adeta devleşti. Savunmada Dursun ve Onur 2’lisi muhteşem bir uyum sergilerken Dursun tecrübesi ile savunmayı toplarken Onur ise enerjisi ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. Zaman zaman hücuma da katılan Onur attığı goller ile bitiriciliğini de konuşturdu. Hücumda bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Mehmet Ali uzun boyu ile kafa toplarına hakim olurken Yücel ise art arda attığı goller ile takımını rahatlatan isimdi ve sert şutları ile rakip kaleciyi oldukça zorladı. Maçın yıldızı ise Biroldu, maçın en hırslı ismi olan Birol asistleri ve attığı goller ile maçın fişini çeken isimdi. Oyun görüşü ve tekniği ile dikkat çeken Birol maçın kaderini belirleyen isimdi. İlk dakikadan itibaren skor üstünlüğünü eline alan ekip maçın son anına kadar üstünlüğünü korudu ve galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol görerek maça başlayan ekip ilk yarının sonlarına doğru golü bulsa da ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarı bir türlü farkı azaltmayı başaramayan ekip kalesinde goller görürken maçı 7-1 skor ile kaybetti. Kalede görev alan Muhammed oldukça iyi bir performans sergilese de yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Nebi savunmada çakılı kalan isimdi çoğu pozisyonda yalnız kalan Nebi rakibin çoğu atağını kesse de zaman zaman çok kolay geçildi. Hücumda bir türlü istediği reaksiyonu alamayan Gümüş Gençlik takımında Vedat forvette bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü skor üretemezken Emrah ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Emrah oyunu açmak için bir çok yol denese de bir türlü başarılı olamadı. Takımının tek golüne imza atan Emrah ise attığı gol ile takımını umutlandırsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Onur
Maçın Golü:Onur
Maçın Kalecisi:Mutlu
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Birol
Maçın Forveti:Yücel
Maçın Centilmeni:Halit