Beyazıd Geri Döndü!

Günün son maçında Bomis Metrapol ile Beyazıd City takımları karşı karşıya gelirken Beyazıd City hızlı başladığı maçta 2. yarıda bir ara bocalasa da sahadan galibiyetle ayrılırken sezona 3 puanla başladılar.

Beyazıd City maça hızlı başlarken orta alanda iyi pas yapıp rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanmadan maçı sürdürdüler. İlk yarıdan skor avantajını eline alan ekip 2. yarıda skora denge gelmesiyle biraz panik yapsalar da skoru yeniden eline aldı ve sahadan da 6 3 lük skorla galip ayrılmasını bildi. Skor üretmekte ve pozisyon bulmakta zorlanmayan ekip göze hoş gelen bir oyun sergilerken mevcut güncellenen kadrosu ile bu sezon iyi işler yapabileceklerinin sinyallerini verdiler. Eray ve Efe attıkları 2 şer golle takımın skorer oyuncuları olurken Ömer de savunmadaki başarılı oyununu kritik bir golle süsledi.

Bomis Metropol takımı maça istediği gibi başlayamazken güçlü rakibi karşısında özellikle ilk yarıda bocaladılar. 2. yarıda tempo arttıran genç ekip rakibi zorlamaya başlarken buldukları gollerle skoru 3 3 e getirdiler ve maça ortak oldular. Fakat rakibin baskılı oyununu kıramayan ekip kalelerinde gördükleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Buna rağmen kadrodaki yıldız oyuncular dikkat çekerken çok koşan ve mücadele eden bir ekip olarak göze çarptılar ve ilerleyen maçlarda iyi işler yapabileceklerini düşünüyorum. Sertay attığı 2 golle takımın öne çıkan ismi olurken attığı jeneriklik gol görülmeye değerdi, Koray da sağ kanadı çok iyi kullandı, bir de gole imza attı.

Maçın Adamı: Efe

Maçın Gümüş Adamı: Eray

Maçın Kalecisi: Sabri Can

Maçın Defansı: Ömer

Maçın Ortasahası: Eray

Maçın Forveti: Efe

Maçın Golü: Sertay

Maçın Centilmeni: Fırat