Pijon Erkan’la Güldü!

Günün maçında Los Galacticos ile Pijon takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçın ilk yarısı 0 0 lık eşitlikle sona ererken maçtan 2 1 lik skorla galip ayrılan Pijon takımı oldu ve güçlü rakiplerine ligdeki ilk mağlubiyetlerini tattırdılar.

Pijon takımı maça iyi başlarken uzun toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştılar. Net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip ilk yarıda gol sevinci yaşayamazken 2. yarıda Erkan Uz’un biri jeneriklik 2 golüyle maçı kazanmasını bildi ve puanını 4 e çıkardılar. Orta alanda iyi mücadele eden ekip Osman’la bu bölgede oyunu iyi kurarken Adem2in de çalışkan görüntüsüyle rakiple dişe diş bir mücadele verdiler. Her ne kadar rakip kendilerinden genç ve daha çok koşsalar da tecrübesiyle maçı kazanan ekip önemli bir galibiyete imza attılar. Erkan attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken kaleci Olcay maç boyunca yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vurdu ve maçın gizli değil açık kahramanlarındandı.

Los Galacticos takımı maç boyunca çok koşup iyi mücadele ederken rakibi oldukça zorladılar ve rakibe göre daha çok pozisyon buldular. Net pozisyonlarda rakip kaleciyi geçemeyen ekip rakip kaleyi şut yağmuruna tutsalar da aradıkları golleri bulmakta zorlanınca maçı koparamadılar. Son bölümlerde risk alıp savunmalarında büyük boşluklar vererek ataklarını arttırsalar da aradıkları golleri bulamayan ekip yedikleri kontra gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip savunmada zaman zaman boşluklar verseler de bu boşlukları Erkan’la iyi kapattılar ve çok da zaaf yaşamadılar diyebiliriz. Takımın tek golü Abbas’tan geldi.

Maçın Adamı: Erkan Uz

Maçın Gümüş Adamı: Olcay

Maçın Kalecisi: Olcay

Maçın Defansı: Bilal

Maçın Ortasahası: Osman

Maçın Forveti: Erkan Uz

Maçın Golü: Erkan Uz

Maçın Centilmeni: Osman