Fight Club Kazanmayı Hatırladı!

Günün ilk maçında Alkolik Bilbao ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Alkolik Bilbao takımı olsa da bu avantajı koruyamayan ekip sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı.

Alkolik Bilbao takımı maça çok hızlı başlarken henüz 3. dakikada Onur’la öne geçti. Orta alanda iyi top yapıp rakip kalede etkili olan ekip ilk yarıda 3 0 lık skor üstünlüğünü yakalasa da devreye 3 1 önde girdi. 2. yarıda tutuk bir görüntü sergileyen ekip savunmada yaptıkları basit top kayıplarıyla bir anda geriye düştüler ve ellerinin içinden kayıp giden maçı adeta izlediler ve bir şey yapamadılar. 2. yarıda tam bir hayal kırıklığı yaşayan ekip bu iyi kadroya rağmen maçı kazanamamalarının en büyük sebebi rehavet olduğunu düşünüyorum ki 3 0 gibi önemli skor avantajını koruyamamaları belendik bir şey değildi. Mert 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken takıma yeni katılan İlhan gelecek adına umut verdi, takıma ciddi katkı sağladı.

Fight Club takımı birçok maça olduğu gibi bu maça da tutuk bir oyunla başlarken ilk yarıda 3 0 geriye düştü. 2. yarıda buldukları gollerle skoru lehine çeviren ekip uzun bir aranın ardından galibiyetle tanıştı. Takımda bence en büyük sorun özgüven eksikliği. Ki bu maçta da açık farkla geriye düşmelerine rağmen inandıklarında neler yapabileceklerini gösterdiler. Tabi takıma misafir olarak katılan Tahsin’in de rolü büyük ki attığı 3 golün dışında takımı motive edip galibiyete inandırarak galibiyette önemli bir rol oynadı. Murat savunmada yine iyi bir görüntü sergilerken Furkan kaleye geçtikten sonra rakibin atalarına dur diyen isim oldu, Fatih ise orta alanda oyunu iyi kurarken O da 3 golüyle gecenin etkili isimlerinden oldu.

Maçın Adamı: Tahsin

Maçın Gümüş Adamı: Fatih

Maçın Kalecisi: Furkan

Maçın Defansı: Murat

Maçın Ortasahası: Fatih

Maçın Forveti: Tahsin

Maçın Golü: İlhan

Maçın Centilmeni: Onur