Balat Tr’den Final Yolunda Dev Adım!

Final Four 2. hafta maçında Palermo ile Balat Tr takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Balat Tr takımı maçı ilk yarıdan bitirdi ve final yolunda 7 2 lik skorla önemli bir avantaj sağladı.
Balat Tr takımı hücum hattındaki etkili oyunuyla sonuca giderken buldukları pozisyonları iyi değerlendirip final şansını son maça bıraktılar. İlk yarıda atak bir oyun sergileyen ekip 2. yarıda daha çok geriye yaslanık bir oyun sergileyip kontra toplarla gol aradılar.
Skor avantajını iyi kullanan tecrübeli ekip kalelerinde çok da ciddi pozisyonlar vermezken iyi savunma yapıp grup lideri Atmosfer Medya ile oynayacağı maçı düşünmeye başladılar.
Oktay 4 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken diğer golleri Gökhan, Ayhan ve Sercan kaydetti.
Palermo takımı Final Grubunda 2. maçından da farklı mağlubiyetle ayrılırken tam anlamıyla hayal kırıklığı oluşturdular ve kendilerinden beklenilen performansın çok uzağında kaldılar. Çok kolay gol yiyip çabuk dağılan ekip istediği sonuçları bir türlü alamazken finale kalma ihtimalini mucizelere bıraktılar.
Hem savunmada hem hücumda çok kopuk bir görüntü sergileyen ekip pozisyon bulmakta dahi zorlanırken buna rağmen alınan mağlubiyette en büyük etken yenilen basit gollerdi diyebiliriz.
Maçın Adamı : Oktay
Maçın Gümüş Adamı : Gökhan
Maçın Kalecisi : Ahmet
Maçın Defansı : Habil
Maçın Orta Sahası : Gökhan
Maçın Forveti : Oktay
Maçın Golü : Sercan
Maçın Centilmeni :Hüseyin