Egemenspor, Liverpool Takımına Şans Vermedi!

Günün 2.maçında Liverpool ile Egemenspor takımları karşı karşıya geldi. Maça Egemenspor erken bulduğu gol ile hızlı başlarken Liverpool takımı hemen karşılık vermeyi başarsa da ilerleyen dakikalarda Egemenspor takımı öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı Egemenspor takımı 6-3 skor ile önde tamamladı. 2.yarı Liverpool takımı farkı azaltmak için bastırsa da Egemenspor farkı açmayı sürdürdü. Fark 4’e çıktıktan sonra Liverpool takımı iyi bir reaksiyon göstererek farkı azaltırken Egemenspor takımının oyuncusu Kenan maç içerisinde çok fazla itiraz etmesi neticesinde hakem tarafından uyarılsa da hakeme söylemlerinden dolayı sarı kart gördü. 5 dakika sonra topsuz alanda Liverpool takımının oyuncusu Önderin pası attıktan sonra sert müdahalesinde Önderi çenesinden itiklemesiyle 2.sarıdan kırmızı kart ile sahadan çıktı. Aynı pozisyonda Önder de sarı kart görürken maçın uzatma anlarında hakem maçı Liverpool taraftarlarının söylemlerine 2.yarıdan beri sürdürüp hakemin uyarısına rağmen hakaretlerine devam etmesi sonucunda hakem maçı uzatma oynatmadan bitirdi ve maçı Egemenspor takımı 9-7 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça erken bir gol bularak başlayan Egemenspor takımı ilerleyen dakikalarda skora denge gelse de ilk yarıyı 3 fark ile önde tamamladı. 2.yarı skor üstünlüğünü koruyan ekip maçı net bir skor ile kazanırken kalede görev alan Salih kurtarışları ile takımını skor olarak önde tutan isimdi. Bir çok kritik kurtarışa imza atan Salih muazzam bir maç çıkarırken bazı pozisyonlarda top adeta eline yapıştı. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Yalçın savunmanın bel kemiğiydi. Arkaya atılan topları çok iyi süpüren Yalçın takımının savunmasını toparlayan isimdi. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Kenan bitmek bilmeyen enerjisi ile fark yaratırken hırslı oyununun kurbanı oldu. Hakemle alakası olmayan pozisyonlarda bile hakeme konuşan Kenan gol attıktan sonra takım arkadaşlarına hakemin yanından geçerken ofsayttır belki golü iptal eder falan diyerek gereksiz söylemlerine devam etmesi neticesinde sarı kart gördü ve sonrasında rakip oyuncu ile girdiği pozisyonda 2.sarıdan oyundan atıldı. Kenan gibi profesyonel bir oyuncunun bu kadar kolay sarı kart görmesi çok amatörceydi. Takımın kaptanı olan Selçuk ise takımını çok iyi yönlendirirken pas alışverişini gerçekleştiren isimdi. Forvette görev alan Serkan ise bitiriciliğini konuştururken attığı klas goller ile takımını galibiyete taşıdı. Maç içerisinde zaman zaman zorlansa da Egemenspor net bir skor ile galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde beklemedikleri bir gol görerek başlayan Liverpool takımı ilerleyen dakikalarda beraberliği sağlasa da ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı farkı azaltmak için bastıran ekip aradığı golleri bulsa da kalesinde ki gollere engel olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Arif karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda korkusuzca kurtarışlara imza atmayı başarsa da bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekipte Murat mükemmel bir maç çıkarırken savunmanın bel kemiğiydi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Murat savunmayı toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. Hücum bölgesinde Önder takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken topu ayağında çok tuttu ve çok fazla top kaybı yaptı. Takımın en etkili ismi ise Bodurdu. Uzaktan attığı şutlar ile dikkat çeken Bodur performansı ile büyük beğeni toplasa da mağlubiyeti engelleyemedi. Maç içerisinde pek uyumlu olamayan Liverpool takımı taraftar kurbanı oldu.

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Kenan
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Kenan
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Arif