Atmosfer Medya Tayfun’la Güldü!

Final Four 2. Hafta maçında Atmosfer Medya ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçtan Atmosfer Medya 4 3 lük skorla galip ayrıldı ve final yolunda çok büyük bir avantaj elde etti.
Atmosfer Medya maça istediği gibi başlayamazken maçın genelinde istediği oyunu oynayamadı diyebiliriz. Devreye 2 1 geride giren ekip ilk yarının sonunda bir penaltı atışından sonuç alamazken 2. yarıda rakip savunmanın hatalarını iyi değerlendirip peş peşe gollerle skoru 4 2 ye getirdiler. Savunmada zaman zaman zor anlar yaşasalar da Erkan’ın performansıyla ayakta duran ekip sahadan 4 3 lük galibiyetle ayrılırken son hafta maçlarında mucize olmadığı taktirde adını finale yazdırdı diyebiliriz.
Tayfun attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken Erkan kurtarışlarıyla yine takımını ayakta tuttu.
Cska Filistin maçın genelinde iyi mücadele ederken önemli pozisyonlar da buldular ve devreye 2 1 lik skor avantajıyla girdiler. 2. yarıda yapılan basit top kayıpları maçı kaybetmelerine sebep olurken son bölümde direnç göstermelerine rağmen maçı çeviremediler. Yenilen 4 golün 3 ü basit savunma hatasından kaynaklanırken final yolunda işi zora soktular, son maça bıraktılar.
Yenilen basit gollere rağmen son dakikada Kerem ve Okan rakip savunmayı 2 ye 1 yakalamışken Okan topu kalecinin üstüne nişanlayınca 1 puan şansını da değerlendiremediler final şansını son maça bıraktılar. Mustafa attığı jeneriklik golle maçın golüne imza atarken Kerem orta alandaki başarılı oyununu 1 golle süsledi.
Maçın Adamı : Tayfun
Maçın Gümüş Adamı : Erkan
Maçın Kalecisi : Erkan
Maçın Defansı : Melih
Maçın Orta Sahası : Kerem
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü : Mustafa Elmacı
Maçın Centilmeni : Tayfun