Balat Tr İlk Yarıdan İşi Bitirdi!

Günün son maçında Balat Tr takımı ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya gelirken maça etkili başlayan taraf Balat takımı oldu. Ahmet ile açılışı yapan ekip ilk yarı art arda bulduğu goller ile farkı bulurken Karkay takımı ise aradığı golü bir türlü bulamazken ilk yarı Balat Tr takımının 3-0 üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı Balat takımı skoru korumaya yönelik bir oyun sahaya yansıtırken Karkay takımı farkı azaltmayı bir türlü başaramayınca Balat takımı ilk yarıda bulduğu goller ile maçı 3-1 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip yetenekli oyuncuları ile sonuca gitmeyi başarırken ilk yarı bulduğu goller ile maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Eren çok iyi bir maç çıkarırken kurtarışları ile adeta devleşti. Refleksleri çok iyi olan Eren skoru tutan kişiydi. Savunmada çok uyumlu olan ekip savunmada tecrübesi ile fark yaratırken Sercan savunmanın bel kemiğiydi. Yerinde müdahaleleri ile rakibe kolay gol şansı tanımayan Sercan topu da çok iyi dağıttı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekip tek toplarla da etkili olurken Fırat ileri uçta görev alan kişiydi. Hızı ile fark yaratan Fırat gol atabileceği pozisyonda arkadaşına golü attırması ile alkış aldı. Maçın yıldızı olan Ahmet ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ileride rakibi yıldırırken attığı goller ile maçı koparan isimdi. İlk dakikadan itibaren kontrollü bir oyun sahaya yansıtan ekip skoru koruyarak maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde baskı görerek başlayan ekip rakibin bulduğu gollere karşılık veremeyince ilk yarıyı 3-0 geride tamamladı. 2.yarı farkı 2’ye indirmeyi başarsa da devamını getiremeyen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Emre ilk dakikalarda topları çok sektirirken 2.yarı kalesini gole kapatarak oyunu tutmayı başardı. Savunmada ilk yarı kopukluk yaşayan ekip 2.yarı toparlanan ekipte Murat savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarında ki hakimiyeti ile fark yaratan Murat topu da savunmadan oldukça iyi dağıttı. İleride bir türlü çoğalamayan ekipte Ahmet takımın maestrosu gibi oyunu yönlendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Takımının tek golüne imza atan Cafer ise takımını umutlandırsa da bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ahmet (Balat)
Maçın Gümüş Adamı:Fırat
Maçın Golü:Ahmet (Balat)
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Sercan
Maçın Orta sahası:Ahmet(Balat)
Maçın Forveti:Fırat
Maçın Centilmeni:Ahmet (Karkay)