Balat Son Bölümde Yıkıldı!

Gecenin son maçında Tmg Güvenlik ile Balat tr takımları karşı karşıya geldi. Maçın büyük bir bölümünü üstün götüren Tmg güvenlik ikinci yarının bir bölümünde geriye düşse de toparlanıp galibiyeti kazanmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Tmg Güvenlik takımına kalede Onur iyi bir maç çıkardı. Defansta Yunus , Oğulcan Ve Çağdaş rakip hücumculara yakın oynayarak maç boyunca rahat hareket etmelerine müsaade etmediler. Tmg Güvenlik defansı özellikle ceza sahası çevresine rakibi yaklaştırmayan bir oyun anlayışı izledi. Takım defansı bu şekilde oynarken Hücumda ise Muhammed , Hakan ve Ozan ileride oynamalarının hakkını verdiler. Muhammed hızlı ve kuvvetli yapısı ile dikkat çekerken , Ozan genellikle oyunu ve arkadaşlarını yönlendiren isim oldu. Hakan ise her zaman izlediğimiz defans yerine geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Forvetteydi. Forvette oynamanın hakkını attığı altı golle vermeyi başardı. İlk yarı dört gol atan Hakan ikinci yarı defansa geçti ve bir anda takımın kimyası bozuldu. Peş peşe yenilen gollerle geriye düşen takım Hakan’ı tekrar ileriye çıkardı ve son iki dakika da attığı iki gol ile Hakan gecenin yıldızı olmayı başardı. Tmg Güvenlik takımı özellikle hücumda yaptığı kısa ve hızlı paslaşmalar ile maçı kazanmayı başararak ligde iddialı bir konuma geleceğinin sinyalini verdi.
Kaybetme Faktörleri
Balat Tr takımı her zaman ki gibi bugün de kalede Eren ile başladı. Eren birkaç kritik müdahalede bulunsa da özellikle ikinci yarıda defansın hataları ile bomboş kalan rakip forvetlere karşı yapacak bir şeyi yoktu. Balat tr defansını ise Habil, Sercan ve Akif oluşturdu. Habil ikinci yarı ileriye çıkarak oyuna hareket ve skora katkı getirse de son dakikalarda maçın gitmesine engel olamadı. Hücumda Mehmet , Gökhan ve Bayram’ın oynadığı maçta hücum oyuncuları neredeyse defans oyuncuları ile aynı sayıda gol attı. Gökhan genel olarak topu yönlendiren ve rakip savunmayı eksiltmeye çalışan bir oyun oynadı. Bayram ve Mehmet ise kanatlardan oynamayı tercih ettiler. İkinci yarı habil’in hücuma gelmesi ile peş peşe goller atan Balat Tr takımı öne geçtikleri halde skoru koruyamayınca sahadan mağlup ayrıldılar.
Maçın Adamı : Hakan
Maçın gümüş Admaı : Ozan
Maçın Kalecisi : Onur
Maçın Savunması : Habil
Maçın Orta Sahası : Muhammed
Maçın Forveti : Hakan
Maçın Golü : Hakan
Maçın Centilmeni :Sercan