Vasco Play Off a Hazır!

Vasco takımının maça hızlı başlayıp skoru maç boyunca elinde tuttuğu karşılaşmada Mezunsther united sahadan üç gol atarak mağlup ayrıldı.
Kazanma Faktörleri
Maça kalede Sezer ile başlayan Vasco defansta Fatih , Yakup ve Emre ile maça başladı. Rakibin Hızlı oyuncularını önde karşılayan Vasco defansı hatasız bir oyun sergiledi. Topu hücuma iyi çıkaran Vasco defansı bu özelliğiyle skora katkı sunmuş oldular. Vasco hücumunda ise Enes gecenin yıldızı olmayı başardı. Yasin skor olarak görünmeyen kahraman olurken Semih iki gol ve iki asistle yine iyi bir karşılaşma geçirdi. Enes forvette üç gole imza atarken son vuruşlarda ki tecrübesi ile dikkat çekmeyi başardı. Semih oyunu kurup hızı ve adam eksiltme özelliği ile Enes’i en çok destekleyen arkadaşıydı. Vasco önceki maçlardaki hızlı ve etkili oyununu bu maça yansıtarak sahadan galip ayrılmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Mezunsther united takımı kalede Recep ile maça başladı. Recep bir çok pozisyonda rakip forvetler ile baş başa kalırken zaman zaman kritik kurtarışlar yaparak farkın artmasını engelledi. Mezunsther united takımı defansta Halil , Doğukan ve Şiyar ile maça başladı. Bu üçlü maç boyunca rakip forvet enes i bir türlü marke etmeyi başaramadı. Birebir oyun yerine alan savunmasını tercih eden oyuncular rakibin ataklarında pozisyon hataları ile dikkat çekti. Hücumda Abdullah, Muhammed ve Mehmet zaman zaman iyi oyun sergileseler de skor olarak rakibe oranla yetersiz kaldılar. Abdullah bir ve Mehmet’in iki gol attığı maçta rakip defansı eksiltmeyi bir türlü başaramayan Mezunsther united hücumu sahadan üç gol atarak ayrıldı.
Maçın Adamı : Enes
Maçın Gümüş Adamı : Semih
Maçın Golü : Enes
Maçın Savunması : Fatih
Maçın Orta Sahası : Semih
Maçın Forveti : Enes
Maçın Kalecisi : Sezer
Maçın Centilmeni :Şiyar