Seyit Filistin’i Sırtladı!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Frankfurt takımları karşı karşıya gelirken çok hızlı başlayan maçta karşılıklı goller maçı bir Filistin’e bir Frankfurt’a çevirdi, devreyi Frankfurt takımı 4 2 lik skorla önde tamamladı. 2. yarıya fırtına gibi başlayan Seyit 17 dakikaya sığdırdığı 5 golle takımını sırtladı ve Cska Filistin takımı sahadan 9 5 lik skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin Furkan’ın frikik golüyle adeta maça 1 0 önde başlasa da rakibin baskılı oyunu karşısında zorlandılar ve kalelerinde goller gördüler. Devreye yenik durumda girmelerine rağmen Seyit’in hırslı oyunu ve gecenin genelinde attığı 6 gol geceye damgasını vuran unsur olurken bu performansla Filistin takımı sahadan 9 6 lık skorla galip ayrıldı. Filistin orta sahası Kerem ve Furkan gibi fizik gücü yerinde oyunculardan olurken bu ikilinin mücadeleci oyunu bu bölgede takımı ayakta tuttu, Seyit’in bitiriciliği de galibiyeti getirdi. Savunmanın ortasında Engin yine bu bölgeyi iyi toparlarken kaleci Eren özellikle 2. yarıdaki kritik kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu.
Kaybetme Faktörleri:
Frankfurt takımı maça çok hızlı başlarken özellikle Selim Açan’ın oyunda olduğu bölümde rakip kalede baskılı oldular ve önemli pozisyonlar buldular. Erken gelen Selim Açan-Volkan değişikliği takıma savunma anlamında güç katsa da hücum anlamında güç kaybettirdi ve devreyi 4 2 önde tamamlamalarına rağmen hücumsal anlamda baskıları azaldı. 2. yarıda özellikle savunmada yapılan top kayıpları kalelerinde goller görmelerine sebep olurken yenilen gollerle maça havlu attılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Alınan mağlubiyette 2. yarıda yapılan bireysel hatalardan kaynaklı top kayıpları olurken skor ellerinde olmalarına rağmen bu hatalar yapılmasaydı maçı kazanmaları daha olasıydı fakat bu top kayıpları goller görmelerine sebep oldu. Tayfun 3 gol 3 asist ile öne çıkan isim olurken 2. yarıda istediği topları alamadı ve ileri uçta yanlız kaldı.
Maçın Adamı: Seyit
Maçın Gümüş Adamı: Kerem
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Engin
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Seyit
Maçın Centilmeni: Engin
Maçın Golü: Furkan