Badboys’un Bileği Bükülmüyor!

Tecrübeli iki ekibin karşılaşmasında gülen taraf Bad boys oldu. Maçın büyük bir bölümü iki takım içinde ortada giderken Bad Boys son dakikalarda bulduğu iki golle galibiyeti almayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Takım olarak ileride ve geride birlikte hareket eden Bad boys takımı rakibin etkili hücumcularına karşı iyi direnç göstermeyi başardı. Bunda kalede Ömer’in de katkısı oldukça fazlaydı. Savunmada Yalçın hücuma katkı veren isim olurken Adil rakip atakları kesen ve yavaşlatan isimdi. Tahir ise daha çok geriden oyun kurmaya çalışırken bunu bir asistle taçlandırdı. Hücumda Kenan , Serdar ve Tufan oyunu iki yönlü oynayarak rakibi hem yordu hemde hataya zorladı. Kenan ve Serdar oyunu kurup genel olarak Tufan’ı topla buluşturmaya çalıştı. Tufan gelen topları bitirici vuruşları ile doğru değerlendirerek attığı üç golle galibiyeti getiren isimlerden biri olmayı başardı. Bad Boys keyif veren oyunuyla maçı iki farklı kazanan taraf olmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Los Alacaatios takımı mağlup olmasına rağmen maçtan kopmamayı ve her zaman rakibi zorlamayı başardı. Savunmada İsa , Taner ve Mustafa ile başlayan ekipte İsa ve Mustafa çakılı oynarken Taner ise biraz daha ortaya yakın oynayan isimdi. Savunmada çok hata yapmayan ekip etkili hücum silahlarına fırsat vermenin cezasını çekti. İleride Ertan oyunu kurma görevini üstlenirken Emre ise daha çok rakibi zorlayan ve boşluklarını değerlendirmeye çalışan taraftı. En uçta oynayan Ali Rıza ise hem etkili fiziğini kullanırken hemde adam geçme özelliğiyle gol arayan isimdi. Emre bir Ali Rıza ise iki golle takımın maçtan kopmamasını sağlasalar da gösterdikleri bu çaba galibiyet için yeterli olmadı.
Maçın Adamı : Tufan
Maçın Gümüş Adamı : Ali Rıza
Maçın Golü : Tufan
Maçın Defansı : Adil
Maçın Orta Sahası : Kenan
Maçın Forveti : Tufan
Maçın Kalecisi : Ömer
Maçın Centilmeni : Tahir