Liverpool Son Dakikada Yıkıldı…

Gecenin ilk maçında kıran kırana geçen mücadele sonunda beraberlik çıktı. Maç boyunca adeta temponun hiç düşmemesi dikkati çeken en büyük faktör oldu. İki ekibinde rakip kalede etkili olduğu maçta ÖZkürtün son dakikada attığı golle mağlubiyeti istemediğini kanıtlamış oldu.
Liverpool
Maça kalede Melih defansta Pablo , Hakan ve Furkan ile başlayan ekip özellikle ilk yarıda rakip hücumcuları ceza sahasına sokmayarak uzaktan şuta zorladı. Pablo uzun toplarla etkili olmaya çalışırken geriden hücuma dahil olan isim Furkan oldu. Furkan iki asist ve bir golle maçı tamamladı. Hücumda ise Salih , Mert u. Ve Mert ile çıkan ekip hücum oyuncularının etkili paslaşmaları ile golleri bulmayı başardı. Salih topu ayağında tutup rakip eksilterek dikkat çekmeyi başardı. Diğer oyuncular ise attıkları boş koşular ve kale ağzında etkili paslaşmalar ile rakip kaleyi adeta ablukaya almayı başardı. Salih bir asist ve üç gol katkı sunarken Mert bir asist ve bir gol ile takımını sırtlamayı başardı.
Özkürtün
Kalede Mutlu ile başlayan ekip rakibin kale sahasına kolay girmesine engel olamayınca Mutlu bir çok golde çaresiz kaldı. Özkürtün defansta Ayhan, Taner Ve Ersin ile maça çıkarken Ersin ve Ayhan defansta sabit oynayan ikili oldular. Ersin ise adam geçme özelliğini kullanarak özellikle orta alanda rakip savunmayı eksilterek ileride Birol ve Numan’a fırsat yaratmaya çalıştı. Defansta özellikle ilk yarı dağınık bir görüntü çizen ekip bunu ikinci yarı düzelterek maça ortak olmayı başardı. Hücumda ise Serdar , Numan Ve Ersin ile çıkan ekip Birol’un etkili son vuruşları ile maçtan kopmamayı başardı. Serdar daha çok pas trafiğini kuran isim olurken yaptığı üç asistle bunu kanıtlamış oldu. Numan ise bir asist ve iki gollük katkı sundu. Maç boyunca oyundan hem kendini hemde takımı koparmayan birol ise etkili vuruşları ile beraberlikte en büyük pay sahibi olan isim olmayı başardı.
Maçın Adamı : Salih
Maçın gümüş Adamı : Birol
Maçın Kalecisi : Melih
Maçın Savunması : Pablo
Maçın oRta Sahası : Serdar
Maçın Forveti : Salih
Maçın Golü : Birol
Maçın Centilmeni : Mert