Alacaat Takımı Geriye Düşse de Galibiyete Ulaştı!

Gecenin ilk ve tek maçında Alacaat ile Golden Foots takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda birbirlerini tartarak başladı ve kontrollü bir oyun sergiledi. Alacaat takımı Halil’in ayağından gelen gol ile maçın açılışını yaparken ilk yarının son anlarında Golden Foots takımı skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 beraberlik ile geçildi. 2.yarının başında Salih uzaktan attığı gol ile Golden Foots takımını öne geçirmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda maça tekrar eşitlik geldi. Maçın son anlarında Metin 2.sarıdan, kırmızı kart görerek Golden takımını eksik bırakırken Alacaat takımı rakibin eksik olması ile baskısını arttırdı ve art arda goller ile öne geçti. Kıran kırana geçen Maçı Alacaat takımı 6-3 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Alacaat takımı ilk yarı öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamadı ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamladı. 2.yarının başında geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Semih kurtarışları ile kalesinde adeta devleşirken maçın son anlarında bir stoper gibi topları karşılayarak savunmasına yardım etti. Eray savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Eray bir çok kritik müdahalede bulunmayı başardı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Emre tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırırken oyun görüşü ve hızı ile maçın kilidini açan isimdi. İleri uçta görev alan Mert ile Halil’in uyumları oldukça iyiydi. Halil bugün girdiği gol pozisyonlarını iyi değerlendirirken Mert ise sahanın en genç ismiydi. Takımını oldukça hareketlendiren Mert çok iyi pozisyon alarak takım arkadaşlarına boş alanlar yarattı. 2.yarının başında geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan ekip galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça istekli başlayan Golden Foots takımı ilk dakikalarda bir türlü dikiş tutturamazken geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarının başında öne geçmeyi başaran ekip farkı açabilecek bir çok pozisyona girse de bunları bir türlü değerlendiremeyince kalesinde golü gördü. Maç ortada devam ederken eksik kalan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Zafer maç boyunca bir çok pozisyonda güzel kurtarışlara imza atarken karşı karşıya kaldığı bir çok pozisyonu korkusuzca engellese de bazı pozisyonlarda çok basit golleri yedi. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Volkan elinden geleni yaparken çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride bir çok etkili ayağa sahip olan ekipte Uğur takımının ataklarını şekillendiren isim olurken oyun görüşü ve tecrübesi ile takımına seviye atlatan isimdi. Metin çok hırslı bir oyun sahaya yansıtırken hırsının kurbanı oldu ve kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Takımının en etkili ismi olan Salih ise attığı goller ile takımını umutlandırsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kazanabilecekleri maçı eksik kalmaları ile kaybeden ekip ilerleyen maçlarda bir çok takımın canını yakabilir.

Maçın Adamı:Emre
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Golü:Salih
Maçın Kalecisi:Semih
Maçın Savunması:Eray
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Mert
Maçın Centilmeni:Uğur