Atmosfer Medya Premier Ligde Zirveye Yerleşti!

Premier Lig Maçında Yeninesil ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya gelirken maça golle başlayan Yeninesil takımı olsa da Atmosfer Medya sahadan 5 1 lik skorla galip ayrılıp maç fazlasıyla liderliğe yerleşti.
Kazanma Faktörleri
Atmosfer Medya takımı hem genç hem tecrübeli yıldız isimleri isimleri bir araya getirip çok iyi bir sentezleme yaparken oynanan futbol hem gelecek adına umut veriyor hem de şampiyonluğun en ciddi adaylardan biri olduklarını gösteriyor. Takım hücum hattında da iyi olduğu gibi savunmadan da topla iyi çıkarak takım halinde etkili hücum yaparlarken skor üretmekte zorlanmıyorlar. Bu akşam da rakip takım iyi dirense de 2. Yarıda buldukları gollerle sahadan farklı galibiyetle ayrıldılar. Savunmanın ortasında Melih yine iyi bir maç çıkarırken savunmanın beklerinden Serkan ve Mustafa ile de oyunu iyi kurdular. Orta sahada Selim takımın yine dinamosu olurken Hamit attığı 2 golle yıldızlaştı, Furkan yine oldukça etkili bir maç çıkardı. Erkan uzun bir aranın ardından formasına kavuşurken ilk maçında oldukça etkili bir performans sergiledi.
Kaybetme Faktörleri
Yeninesil takımı maça çok iyi başlarken hem savunmada hem hücum hattında oldukça etkili bir performans sergilediler ve nitekim ilk golü bulan taraf oldular. Bu bölümde çok net pozisyonlardan sonuç alamamaları en büyük handikapları olurken yedikleri goller yenik duruma düştüler ve ilk yarıyı geride tamamladılar. 2. Yarıda oyundan düşen ekip açılan farkı önleyemezken buna rağmen performanslarıyla alkış aldılar ve kolay lokma olmadıklarını gösterdiler. Atmosfer Medya gibi çok koşan ve formda olan bir takıma karşı sergilenen bu performans son 2 hafta için umut olurken play off şansını son maça kadar zorlayacak gibiler. Ömer etkili kurtarışlar yapmasına rağmen kolay topları kalesinde gol olarak görürken orta alanda Furkan ve Ufuk oldukça iyi bir maç çıkardılar. Batu savunmada Furkan a göz açtırmazken Volkan ve Muharrem de genç rakiplerine karşı iyi direndiler diyebiliriz.
Maçın Adamı : Hamid
Maçın Gümüş Adamı: Selim
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü: Muharrem
Maçın Centilmeni: Volkan