Yeşil Bursa Güle Oynaya…

Gecenin son maçında ligin yeni ekibi Hutu Pis takımı ile sezonun formda ekibi Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken maçın tamamında üstün bir oyun sergileyen Yeşil Bursa takımı sahadan 15 2 lik skorla galip ayrıldı ve yoluna dolu dizgin devam etti.
Kazanma Faktörleri
Yeşil Bursa takımı maçı tecrübesiyle kazanırken maç boyunca oyunun hakimiydi ve rakip kalede buldukları pozisyonları iyi değerlendirerek farka gitmekte zorlanmadılar. Üst üste 5. Maçını kazanan ekip bu sene ses getirecek bir kadro yaparken hücum hattındaki etkinlik çoğu takımın canını yakacak gibi görünüyor. Ufuk attığı 5 gol ile geceye damgasını vuran isim olurken Burak ve Yusuf da 4 er golle gecenin diğer yıldız isimleri oldular.
Kaybetme Faktörleri
Hutu Pis takımı ligde çıktığı ilk maçta sahadan farklı bir skorla mağlup ayrılırken lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı bocalamaya yaşadılar. Aslında iyi bir kadroları olsa da kondisyon olarak eksiklik göze çarparken özellikle 2. Yarının sonlarında iyice çözüldüler. İstedikleri performansı ilk maçlarında sahaya yansıtamayan ekip ilerleyen haftalarda daha olumlu sonuçlar alacağını düşünüyorum. Metin takımının 2 golüne de imza atan isim olurken bireysel anlamda ön plana çıkan başka bir oyuncu olmadı.