Greenboys’tan Kritik Galibiyet!

Premier Lig Maçında Fc Greenboys ile Filistin Rovers takımları karşı karşıya gelirken maçın genelini üstün bir oyunla götüren Fc Greenboys takımı sahadan 8 5 lik skorla galip ayrıldı ve play off yolunda önemli bir galibiyete imza attı.
Kazanma Faktörleri
Fc Greenboys takımı geride disiplinli bir oyun oynayıp savunma güvenliğini elden bırakmazken ileri uçta Burak ve Özcan la etkili olup kontra toplarla rakibi oldukça zorladılar ve hem ilk yarıya önde girdiler hem de maçı 3 farkla kazanıp moral buldular. Disiplinli savunma anlayışı galibiyette büyük rol oynasa da Burak Özcan ikilisi performanslarıyla geceye damga vuran isimler oldular ve hem rakip savunmayı alt üst ettiler hem de birbirleriyle olan uyumlarıyla göz doldurdular. Burak 4 golle gecenin yıldızı olurken Özcan da attığı 3 golle skora en çok katkı sağlayan bir diğer oyuncu oldu.
Kaybetme Faktörleri
Filistin Rovers takımı düşen performansını bu maçta da sürdürürken mevkiler arasındaki kopukluk ve bireysel anlamdaki kötü performanslar maçın kaybedilmesine sebep oldu. Alınan bu mağlubiyetle play off şansını oldukça zora sokan ekip ne savunmada ne orta alanda âdeta yokları oynadı. Ileride görev yapan Gökhan gayretliydi ve maçı 2 golle tamamladı, bunun dışındaki oyuncular düşük performans sergileyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı: Burak
Maçın Gümüş Adamı: Özcan
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Samet
Maçın Ortasahası: Özcan
Maçın Forveti: Burak
Maçın Golü: Gökhan
Maçın Centilmeni: Ibrahim