Atmosfer Hediyelik Liderliği Aldı!

Gecenin son maçında Atmosfer Hediyelik ile Balıklı Heat takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde oyun kontrolünü elinde tutan Atmosfer Hediyelik farkı 3 4 e kadar çıkarmalarına karşın son bölümlere 1 farkla üstün girse de maçı kazanmasını bildi ve liderlik koltuğuna erken oturdu.

Atmosfer Hediyelik takımı etkili kadrosuyla maçın genelinde oyun kontrolünü elinde tutarken farkı açmakta zorlanmadı. 2. yarıda açılan farkla rehavete kapılan ekip vites düşürünce kalelerinde goller görmeye başladılar ve son dakikalarda fark 1 e kadar indi. Uzatma dakikalarında gelen gollerle yeniden farkı açan ekip sahadan 10 6 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Birçok net pozisyonu cömertçe harcayan ekip bu pozisyonları son dakikalarda arasalar da kendileri adına korkulan olmadı ve sezonun ilk galibiyetini aldılar. Serkan attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Selim de orta alandaki başarılı oyununu 3 golle süsledi, Erkan ise kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.

Balıklı Heat takımı maça hızlı başlarken erken bulduğu golle öne geçmesine karşın skor avantajını elinde tutamadı ve peş peşe yedikleri gollerle oyundan düştüler. Yenilen goller sonrası takım içi tartışmalar maça havlu atmalarına sebep olurken son bölümlerde buldukları gollerle maça yeniden tutundular ve farkı 1 e kadar indirmeyi başardılar. Son bölümlerde net pozisyonlar da bulmalarına karşın bunlardan sonuç alamayınca savunmada verdikleri boşluklarla sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda kondisyon eksikliği göze çarpan ekipte iyi mücadele ön plana çıksa da gol yollarında şanssız olmaları ve maça kalecisiz çıkmaları maçı kazanma şanslarını zora soktu. Yılmaz ve İmran 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları olurken Yunus ve Yasin de orta alanda iyi bir maç çıkardılar diyebiliriz.

Maçın Adamı: Serkan

Maçın Gümüş Adamı: Selim

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Selim

Maçın Forveti: Serkan

Maçın Centilmeni: Yunus

Maçın Golü: Mehmet