Lider Galibiyetle Döndü!

Günün ilk maçında geçtiğimiz sezonun lideri Greenboys Fc ile Groove Street takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Greenboys Fc sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp lige galibiyetle başladı.

Greenboys Fc takımı iyi mücadele ile maçın genelinde skor anlamında oyun üstünlüğünü elinde tutarken 2. yarıda Oktay’ın da oyuna dahil olmasıyla farkı açmakta zorlanmadı. Gol yollarında Aliş ve Oktay’la etkili olan ekip savunmada da dirençli bir görüntü sergilerken Final Four öncesi takım oyuncularının formda görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Aliş attığı 4 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Kaptan Oktay oyuna 2. yarıda dahil olmasına karşın geceyi 3 golle tamamladı, Kaan da etkili kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.

Groove Street takımı maça ideal kadrosuyla başlayamazken yedikleri erken şanssız gollerle maça adeta yenik başladılar. As oyuncularının ilerleyen dakikalarda oyuna dahil olmasıyla maça ortak olmaya çalışsalar da oyuna ısınmaları zaman aldı ve açılan farkı kapatamadılar. Yıldız isimleri kadrolarında barındıran ekip zaman zaman uyum sorunu yaşamasına karşın etkili paslaşmalarla rakip kalede net pozisyonlar buldular. Şahin ve Mertcan 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları oldu.

Maçın Adamı: Aliş

Maçın Gümüş Adamı: Oktay

Maçın Kalecisi: Kaan

Maçın Defansı: Onur

Maçın Ortasahası: Oktay

Maçın Forveti: Aliş

Maçın Golü: Oktay

Maçın Centilmeni: Ozan