TürkoğluSpor Galibiyetle Döndü!

Gecenin ilk maçında Mavi Köşe ile Türkoğlu Spor takımları karşı karşıya gelirken oldukça çekişmeli geçen maçı Türkoğlu Spor takımı lig tecrübesi ile kazandı ve sezonun ilk maçından galibiyetle ayrıldı.
Maçtan Notlar
Türkoğlu Spor takımı tarihinde ilk defa kaptanları Mehmetcan takımda olmadan bir maça çıkarken sahadan galibiyetle ayrıldılar ve galibiyeti de kaptanlarına hediye ettiler. Diğer kaptan Volkan ‘ın önderliğinde sahada çok koşan ve iyi mücadele eden genç ekip daha çok pozisyon bulan taraftı diyebiliriz. Buna paralel skor üretmekte zorlanmayan ekip buldukları gollerle sonuca gittiler. Volkan attığı 3 golle gecenin yıldızı olurken Mert de orta alandaki başarılı oyununu 2 golle süsledi.
Mavi Köşe takımı ligdeki 2. Maçından da mağlubiyetle ayrılırken bu maçta ilk maca göre daha derli toplu bir görüntü sergilediler. Gol yollarında istekli olmalarına karşın şanssız bir maç çıkaran ekip çok pozisyondan sonuç alamadı. Takımda bireysel anlamda başarılı isimler olsa da kopukluk göz e çarparken ilerleyen zamanlarda daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum.
Maçın Adamı: Volkan
Maçın Gümüş Adamı: Mert
Maçın Kalecisi: Serkan
Maçın Defansı: Enes
Maçın Ortasahası: Mert
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Golü: Volkan
Maçın Centilmeni: Tugay