Liverpool Seri Peşinde!

Gecenin son maçında Liverpool Fk ile Tmg Güvenlik takımları karşı karşıya gelirken Liverpool Fk takımı golcüleriyle maçı kazandı ve üst sıralara tırmanmaya başladı.
Maçtan Notlar
Liverpool Fk takımı bir çok golcü oyuncunun bulunduğu bir 7 li ile sahaya çıkmasının karşılığını güzel futbol ve bol gol ile aldı. Orta alanda iyi pas yapan ekip topu ayağında daha çok tutan taraf olurken takım halinde etkili hücum yaptılar. Rakibe göre daha genç ve daha fit oyunculardan oluşan kadroları ile hem geride hem hücumda etkili olan ekip maçı çok da zorlanmadan kazandı. Emin attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Hakan Önder Şahin ve Mert skora 1 er golle katkı sağladılar.
Tmg Güvenlik takımı bugün tutuk bir oyun sergilerken özellikle hücum anlamında etkili olamadılar, rakip savunmayı geçemediler. Orta alandan 3. Bölgeye top taşımakta zorlanan ekipte en büyük handikap buydu diyebiliriz ki buma paralel net pozisyon bulmakta zorlandılar, daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar. Birbirlerini tanıyan bir takım olmalarına rağmen uyum sorunu yaşayan ekip pas konusunda da vasat bir maç geçirdi.
Maçın Adamı: Emin
Maçın Gümüş Adamı: Önder
Maçın Kalecisi: Sercan
Maçın Defansı: Şahin
Maçın Ortasahası: Emin
Maçın Forveti: Önder
Maçın Golü: Önder
Maçın Centilmeni: Yunus