Green Boys Sezona Güzel Başladı!

Günün ilk maçında Green Boys ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda etkili başlarken açılışı yapan taraf Green Boys takımıydı. İlk yarı daha atak bir oyun sergileyen Green Boys takımı ilk yarıyı önde tamamlarken Özkürtün Gençlik takımı ise ilk yarı 1 gol bulsa da daha savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi. 2.yarı Özkürtün Gençlik takımı farkı azaltmayı başarsa da Green Boys takımı rakibin farkı kapatmasına izin vermedi ve maçı Green Boys takımı 5-3 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri 
Maça çok baskılı başlayan Green Boys takımı erken bulduğu gol ile skor üstünlüğünü eline alırken zaman zaman zorlansa da ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı rakibin baskısı karşısında çok iyi direnen Green Boys takımı skor üstünlüğünü maçın son dakikasına kadar korudu ve maçı 5-3 skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Emre kalesinde zaman zaman hatalar yapsa da bir çok güzel kurtarışa imza atarak takımını önde tutmayı başardı. Savunmada çok iyi kapanan ekipte Emre Y. maç boyunca savunmasını terk etmezken yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Sezer takımının en efektif isimlerden biri olurken attığı 2 gol ile farkı açmayı başardı ve 2.yarı değişiklik ile sahadan çıktı. Takımın dinamosu gibi olan Soykan ise topu çok iyi saklarken hem savunmada hemde hücumda çok iyi bir maç çıkardı ve takımını ateşledi. Forvette görev alan Oktay ise bitiriciliği ile dikkat çekerken tekniği ve zarif hareketleri ile rakiplerini kolay egale ederken maçın fişini çeken isimdi. İlk dakikalarda skor üstünlüğünü eline alan ekip son dakikaya kadar skor üstünlüğünü koruyarak galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli başlayan Özkürtün Gençlik takımı ilk atakta kalelerinde golü görürken sonrasında toparlansa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı farkı azaltmayı başaran ekip bir türlü beraberliği yakalamayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mutlu kalesinde çok fazla tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Dursun takımının savunmasını toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Onur ise bugün savunmada beklenen oyununu sahaya yansıtamazken çok kolay geçildi. Hücumda adeta bal yapmayan arı gibi olan ekipte Birol takımının 2 golüne imza atarken takımını sırtlayan isimdi. Çok iyi bir maç çıkaran Birol elinden geleni yapsa da yenilgiyi engelleyemedi. Forvette görev alan Yücel çoğu pozisyonda istediği toplar ile buluşamayınca skora katkı veremedi. Maçın başında geriye düşen ekip sonrasında skor olarak rakibi yakalayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:Soykan
Maçın Golü:Birol
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Emre Y.
Maçın Orta sahası:Soykan
Maçın Forveti:Oktay
Maçın Centilmeni:Mutlu