Zorlansa da Parma…

Maçın Adamı: Metehan
Maçın Gümüş Adamı: Osman
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortsahası: Yusuf
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Memduh
Maçtan Notlar;
Dudaklıspor takımı geçtiğimiz haftalara nazaran daha istekli bir oyunla mücadeleye başladı özellikle Memduh un uzaktan gönderdiği şutları ile etkili olmaya çalıştı. İlk yarıda 4-3 geride olmalarına rağmen maça sürekli ortak olup atak futbol oynamaya devam ettiler. Çok iyi fırsatlar bulan Dudaklıspor aynı zamada çok gol de kaçırdılar buna karşı Memduh un iki topuda direkte patladı. Kolay gol yeme alışkanlıklarından kurtulamayan ekip yine de ilk yarı adına güzel bir oyun sergiledi fakat Cemalin takıma geri dönmesi ile hücum hattında daha derli toplu ve akıcı bir ilk yarı geçirdiler.
Maça konsantre olarak çıkan Parma takımı maça tutuk başladı ve istedikleri pozisyonları bulamasalarda özellikle orta alandan Metehan ve Dede nin hırslı oyunuyla çok top kazanıp kontra ataklarla etkili oldular. Diğer taraftan savunmada da iyi direnen Parma Fc basit goller yeseler de kontra ataklarla gol bulmasını bildiler. Fatihin iyi dreplingleri ile hücumda etkinliğini arttırak ekip ilk yarıyı 4-3 önde tamamladılar.
Parma takımı ikinci yarıda iyi direnerek hem savunmada hemde hücumda etkili olmaya çalıştılar. Kontra toplarla savunmanın arkasına sarkmaya çalışan ekip Metehan ve Yusuf Dede gibi etkili ayaklarla bunu yapmayı başarıp sonuca gittiler son on dakikaya kadar savunma anlamında zorlansalar da son çeyrekte buldukları goller ile maçı koparmasını bildiler ama bu kadar zorlanacaklarını kendileride tahmin etmiyorlardı.
İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Dudaklıspor bu baskılı ve istekli oyununun karşılığı golle taçlandıramadılar. Hücumda etkili olmak isterken savunmada büyük boşluklar bırakan ekip golün geliyorum demesine engel olamadılar. Belkide fark iki iken skora eşit getirebilselerdi maça ortak olabilirlerdi fakat kalelerinde ki pozisyonlarla oyundan düştüler son 10 dakikada yedikleri gollerle sahadan 7-4 mağlubiyetle ayrıldılar ama genel anlamda çok istekli arzulu ve baskılı bir oyun sergileyen ekip savunmasa önceki sezonlara nazaran çok daha dirençli olup çok top kazandılar bire birde ki hamleleri gayet yerinde olan ekip sadece bitiricilik konusunda biraz şanssızlardı. Memduh un üç füzesi direkten döndü ve rakibin katı savunmasını geçmekte zorlandılar.
Bireysel olarak baktığımızda Dudaklıspor da Memduh oynadığı oyunla beğeni toplarken orta alanda oyunu çok iyi kurup uzaktan etkili şutları ile sürekli golü kokladı son dokunuşlarda etkili olamasa da iyi bir maç çıkardı. Gönderiği 3 füze direkte patlayan Memduh başarılı bir perfonsman sergiledi. Bunun dışında takım arkadaşları Hasan ve Ömer de istekli oyunuyla savunmada çok önemli işler yaptılar. Sabri ise ilerde baskılı oyununu bir gol ile taçlandırdı.
Parma takımında ise belkide sahanın en iyisi diyebileceğimiz Osman yine savunmanın bel kemiğiydi müthiş topları kesen ve bir barikat olan Osman tecrübesiyle ön plana çıkan isim oldu. Metehan attığı 6 gol ile geceye damgasını vuran isim oldu ve takımını sırtladı. Öte yandan Hasan da çok koşup mücadele eden bir diğer isim olurken Fatihte iki asist yaparak takıma destek olmayı bildi.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.