Hobby Engin İle Güldü…

Hobby fc 7 – 6 Güngören
Cesse ligimizde bu akşamın maçı hobby fc ve Güngören ‘ in müthiş maçı nefesleri kesti.Oyuna hızlı başlayan hobby fc henüz ilk dakikalarda nevzat’ın golü ile öne geçti daha sonra oyunu kontrol altına almaya çalışırken güngören selçuk ile eşitliği sağladı. Daha sonrasında oyun disipleninden kopup güngören’in peş peşe bulduğu gollerle 3-1 geriye düştü ilk yarının son dakikalarına doğru hobby fc’de Engin kendi çabalarıyla kalecenin sağından topu ağlarla buluşturarak devreyi 3-2 tamamladı.İkinci devreye baskılı başlıyan hobby fc rakip kaleye ataklarını sıkılaştırdığı anda kalesinde kontra ataklara engel olamayıp güngören Serkan ile aradaki farkı bir anda 2 ye çıkarttı hemen arkasından yalçın bir gol daha bularak farkın 3 e çıkmasını sağladı.hobby fc emrahın golüyle farkı ikiye indirdi. Ardından güngören bir gol daha bularak maç 6-3 geldı. Bu golden sonra hobby fc Emrahın bulduğu gol ile farkı tekrardan 2 ye indirmeyi başardı. Engin orta sahada farkını konuşturarak yaptığı pres ile topu rakibinden çalıp iki kişiyi çalımlayarak bulduğu gol ile farkı 1 e indirdi. Rüzgarı arkasına alan Hobby fc adeta tam saha presle ile Onur’un bulduğu golle beraberliği sağladı .Oyun disiplinini elden tamamen bırakan güngören kalecisinin büyük hatası ile galibiyeti hobby fc ye hediye etti. 3 farktan geri dönüş yapan hobby fc yi kutlarız bir sonraki karşılaşmasında başarılar dileriz..
Güngörende ise oyunun başında geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmayıp 5.ci dakika nevzatla skoru eşitledi daha sonrasında da oyunu eline Alıp selçuk ve serkanın bulduğu peşpeşe gollerle 3 -1 öne geçmeyi başardı. İlk yarı bitti derken kalesinde goş bularak devreye 3 -2 önde girdi.
İkinci yarıya ise orta sahada pas yaparak başlayan güngören bunun meyvesini çok geç olmadan aldı.kaliteli tek paslarla kaleye giden yakup müthiş bir gol bularak farkı 2 ye çıkardı. Bu golden 3 dk sonra serkanla durumu 5. 3 e getirdi. Sonrasında kalesinde bir gol bulsada buna yalçınla karşılık vermeyi bildi ve skoru 6 -3’e getirdi.
Oyunu kazandık derken maç bitimine 6 dk ka kala oyun disiplininden kopunca hobby fc ataklarını sıklaştırınca. Peş peşe 3 gol bularak durum beraberliğe geldi birde kaleci hatası eklenince son dk da geriye düşerek yıkıldılar..maçın son saniyesinde kornerden gelen topa müthiş vuran Uğur direğe takılınca maç bu skorla bitti.
Bize güzel futbol izleten 2 takıma da teşekkür ederiz güngörene birdahaki maçında başarılar dileriz..

Maçın adamı: Engin
Maçın forveti:Serkan
Maçın ortasahası: Engin
Maçın defansı:Nevzat
Maçın kalecisi:Mehmetcan
Maçın golü:Yakup
Maçın skorerleri
Engin 3 Gol
Emrah 2 Gol
Serkan 2 Gol

 

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.