Zorlansa da Haddini Bilbao!

Gecenin ilk maçında Haddini Bilbao ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan Haddini Bilbao takımı olurken 3 puanı ceplerine koydular ve 8. sıraya yükseldiler.
Haddini Bilbao takımı maça iyi başlarken genel anlamda topu ayağında daha çok tutan taraf olsa da bunu skora yansıtmakta zorlandı ve devreye 2-2 lik eşitlikle girdi. 2. yarıda Ahmet’in golüyle yeniden öne geçmelerine karşın bu skor avantajını yine koruyamasalar da bitime 7 dakika kala Haberal ile buldukları golle sahadan 3 puanla ayrıldılar ve kritik bir galibiyete imza attılar. Maça 3lü savunma ile başlasalar da ilerleyen dakikalarda ikili stopere dönüp 4 kişi hücum yapan ekip rakip kaleyi oldukça zorladılar ve hücumdaki etkili silahlarını da çok iyi kullandılar diyebiliriz. Topu kullanma ve oyunu kurma konusunda sıkıntı yaşamasalar da gol bulmakta zorlanan ekip son bölümlere eşitlikle girseler de savunma oyuncusu Haberal’ın kornerden bulduğu kafa golüyle 3 puana uzandılar. Tarık, Semih, Ahmet ve Furkan gibi skora çok yakın oyuncuları kadrosunda bulunduran ekip çok iyi pas yapıp oyunu çok iyi kurarken sergiledikleri performansla şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olduklarını yine göstermiş oldular. Tarık attığı 2 golle takımının en skorer ismi olurken takımın diğer gollerine de Ahmet ve Haberal imza atarak galibiyette ciddi rol oynadılar. Seçkin savunmasını yine iyi topladı ve oyunu geriden iyi kurdu, Furkan orta alanın yine en dinamik ismiydi, iyi mücadele etti,çok top kazandı.
Diriliş Fk takımı ise 2 maçlık galibiyet serisinin ardından mağlubiyetle tanışsalar da Adem’in yokluğunda oynamalarına rağmen Haddini Bilbao gibi hücum gücü yüksek bir takıma karşı çok iyi mücadele ettiler, puanı da son dakikalarda kaçırdılar diyebiliriz. Devreyi 2 2 lik eşitlikle tamamlayan ekip 2. yarıyı da uzun süre 3 3 lük eşitlikle götürürken 4. golü yedikten sonra da net pozisyonlardan sonuç alamayarak fırsat tepti. Buna rağmen mücadeleleri ile gelecek adına umut veren ekip ilk haftalara nazaran daha dirençli bir ekip görüntüsüne büründü diyebiliriz. Mücadele anlamında geçer not alsalar da kolay goller yiyen ekip özellikle 2. yarıda yedikleri 2 gol de kendileri adına şanssız gollerdi. İlk yarıya ileri uçta başlayan İlter takımı adına çok da katkı sağlayamazken 2. yarıda orta alana geçince bu bölgede direnci arttırdı. Murat maç boyunca takımın en mücadeleci ismi olurken Rıdvan orta alanda ve hücum hattında takımın herşeyiydi, attığı 3 golüyle takımını maç boyunca oyuna ortak etmesine karşın bu goller puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Tarık
Maçın Gümüş Adamı: Rıdvan
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Tarık
Maçın Forveti: Rıdvan
Maçın Golü: Rıdvan
Maçın Centilmeni: Murat Şakar