Torulspor 5. Vitese!

Gecenin 2. maçında Doruk Sağlık ile Torulspor karşı karşıya gelirken Torulspor maç boyunca iyi mücadele ettiği, devresini 2-1 önde tamamldığı müsabakadan 3 2 lik skorla galip ayrıldı ve aldığı bu galibiyetle 11. sıraya yükseldi.
Torulspor şampiyonluğun en ciddi adaylarından Doruk Sağlık takımını 3 2 lik skorla mağlup eden ekip 5te 5 yaparken yoluna emin adımlarla devam ediyor. Play Off lara yaklaşılan dönemde önemli bir sınavdan daha alnının akı ile çıkan ekip 4 puanı cebine koyarken rakibine de ağır bir yara verdiler. Maça çok hızlı başlayan ekip erken buldukları golle öne geçerken bir de rakibin kendisine ikram ettiği golle önemli bir fırsat yakaladı ve bu skor avantajını iyi kullandı.Kalesinde çok ciddi tehlikeler yaşamalarına rağmen savunmada iyi direnen ekip kontra toplarla rakip kalede gol aradılar. Devreyi 2 1 önde kapatan ekip 2. yarının başında skora denge gelse de son bölümlerde gecenin başarılı ismi Murat’ın ayağından buldukları golle sahadan galibiyetle ayrıldılar.
Alınan galibiyette en büyük pay iyi savunma yapmaları ve kaleci Muhammet’in başarılı performansıydı diyebiliriz. Genel anlamda 4 lü savunma yapan ekip rakibe çok da pozisyon vermezken yaptıkları sayılı hatadan 2 si golle sonuçlandı, bunun dışında rakibe göz de açtırmadılar. Hasan savunmanın gerisinde yine takımın en iyisi olurken çok top kesti, rakibe göz açtırmadı. Musa da uzun bir aranın ardından lige dönüş yaparken başarılı bir savunma anlayışıyla takımına ciddi katkı sağladı. Şaban ve Murat ile ileri uçta etkili olan ekip Murat’ın 2 golüyle skora ciddi katkı sağladı maçta hücum anlamında da aradığını buldu, rakip kalede oldukça etkili oldular, net de pozisyonlardan sonuç alamadılar.
Doruk Sağlık takımı ise ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkmalarına karşın bu akşam skor üretmekte çok şanssızdılar ve rakibin katı savunmasını geçemediler diyebiliriz. Şansız goller yiyen ekip buna rağmen baskılı oyunuyla rakibine oyun olarak diş geçirse de skor şansı çok da bulamadı. 2. yarıda skora eşitlik getirseler de galibiyet golünü bulamayan ekip rakibin kontra atakları karşısında oldukça zorlandılar ve son bölümlerde yedikleri golle rakiplerine boyun eğmek zorunda kaldılar. Alınan mağlubiyete rağmen hücum anlamında göze hoş gelen bir oyun sergileseler de bitiricilik anlamında tatmin etmediler ve mağlubiyet de kaçınılmaz oldu. Kadir ve Burak bu akşam tutuk bir oyun sergilerken özellikle son vuruşlar konusunda şanssız bir maç geçirdiler. Oğuzhan attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken kaptan Levent savunmadan sürekli etkili bindirmeler yaptı, etkili şutlarla gol aradı. Alınan mağlubiyette bir diğer önemli etken de Genel Menejer Morinho Serdar’ın takımı yeteri kadar ateşlememesi ve yönlendirmemesiydi diyebiliriz, zira son haftalarda alınan galibiyetlerde büyük rol oynayan Takımın Menejeri bu maçta çok da takıma müdahale etmedi ve takım da bunun eksikliğini hissetmiş olabilir diye düşünüyoruz.
Maçın Adamı: Murat
Maçın Gümüş Adamı: Oğuzhan
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Oğuzhan
Maçın Golü: Oğuzhan
Maçın Centilmeni: Kadir