Zirenk Fc Galibiyetle Tanıştı!

Cesse Halı Saha Liginde Gecenin bir diğer maçında Fc zrenk takımı ile Emek City ekipleri karşı karşıya geldi.
Ilk yarının ilk bölümünde daha çok orta saha mücadelesinde geçen maçta zrenk takımında orta sahada Yavuz Emrah ve forvette Cihat yavaş yavaş ağırlıklarını maça koymaya başladılar.
Emek City’de ise Yakup Eray ve Yusuf rakip forvet oyuncuları karşısında kalelerini başarı ile savunmaya çalıştılar bu bölümde 2 gol bulan zrenk takımı maçın hakimiyetini eline almaya başladı ilk yarının 2. Bölümünde de maçın kontrolü tamamen zrenk takımının elinde geçti buldukları pozisyonlarda ise son vuruşlarda başarılı olamayınca farkın daha da açılmasını engellediler ilk yarının bitimine Saniyeler kala 1 gol bulan Emek City takımı soyunma odasına 2-1 lik mağlubiyet ile umutlu bir şekilde gitti.
2. Yarıda ise sahada tamamen bir zrenk hakimiyeti vardı kaleci Orçun dan forvet Cihat’a kadar tam bir uyum içerisinde oynayan ekip buldukları pozisyonlar ve attıkları gollerle farkı daha da açtılar bu dakikalarda rakibine orta sahada ismail Olcay ve Ömer ile pres yaparak topu kapmaya çalışan Emek City ekibi bunda nadiren başarılı olsa da bunları pozisyona çevirmekte hayli zorlandılar buldukları pozisyonlarda ise zrenk kalecisi Orçun’u geçemediler ikinci yarının 2. Bölümünde de oyun bu şekilde devam etti forvette Cihat kimi zaman rakip defans oyuncuları karşısında tek başına kalmasına rağmen topu kaptırmadı ve attığı ve kaçırdığı gollerle Bu maçın adamı benim dedi son bölümde de oyunu rolantiye alan ekip sahadan 7-1 Lik galibiyet ile ayrıldı.
Fc Zrenk
Zirenk takımında kaleci Orçun defansta Adem ve Serkan mükemmel bir uyum içerisinde oynadılar Adem ve Serkan hava toplarında rakiplerine top vermezken son bölümde de ofansa da destek vererek tam bir profesyonel stoper örneği gösterdiler orta sahada Furkan Yavuz ve Emrah yaptıkları paslaşmalar ve attıkları ara pasları ile göze hoş gelen futbollarını sahaya yansıttılar forvette Cihat tam bir futbol resitali sundu. Attığı goller ve yaptığı hareketler ile maçın adamı olmaya hak kazandı.
Emek City ekibi sahada tüm iyi niyetiyle mücadelelerini sergilediler gücü nispetinde rakibine direnmeye çalışan ekip bizce birkaç takviye yapmalı. Istekleri ve futbol azimleri ile ligde güzel yerlere gelebilirler.
Maçın adamı:cihat
Maçın gümüş adamı:adem
Maçın kalecisi: Orçun
Maçın defansı:serkan
Maçın ortasahası:yavuz
Maçın forveti: Cihat
Maçın centilmeni:emrah