Terran Tecrübesiyle Kazandı!

Cesse halı saha ligi Merkez Konferansı’nda terran takımı ile Türkoğlu takımları karşı karşıya geldi ilk yarının ilk bölümünde şok bir pres uygulayan Terran ekibi maçın henüz 13. saniyesinde Belki de Lig’in en erken gollerinden birini atarak maça resmen 1-0 önde başladı genç rakibi Türkoğlu karşısında oyunun mutlak hakimi olan Terran orta sahada Ahmet Emre ve Okan’ın mükemmel uyumu ile bir futbol resitali sundular Türkoğlu’nda ise az Kadrodan üç oyuncunun olması ve takıma yeni takviyeler yapılması göze çok battı Aslında tek tek ele aldığımızda hepsi iyi futbolculardan kurulu olan takım uyum sorununu aştığında ligte çok daha güzel skorlar alacağını gösterdi Mehmet Can Özgür Ceyhun zaman zaman zor anlar yaşatsa da Terran’ın deneyimi defansı Ufuk ve mümini ve kaleci İlker’i geçmekte hayli sıkıntı yaşadılar. Ilk yarının 2. Bölümünde de topun sahibi genel Terran ekibi oldu buldukları gollerle rahat bir skoru da yakalayan ekip soyunma odasına 6-1 lik galibiyet ile girdi.
Ikinci yarıya Mustafa değişikliği ile başlayan terran ekibi skorun da vermiş olduğu rahatlık ile daha çok top çevirmeye ve Mustafa’yı gol ile buluşturmaya çalıştı. Türkoğlu ekibi ise genç ve dinamik bir ekip olmanın verdiği güç ile rakiplerine sahanın her yerinde basmaya çalıştılar ve Maç boyunca çok koştular maç içerisinde elektrik kesintisi sebebiyle bir süre Duran oyun daha sonra devam etti Terran ekibi ikinci yarıda bulduğu 3 gol ile Sahadan 10-2 Galip ayrılmasını bildi.
Terran
Özellikle ilk yarıda defans orta saha ve forvet olarak çok uyumlu bir futbol sergileyen ekip ligde çok daha iddialı konumlara geleceğini bizlere gösterdi.
Türkoğlu
Genç ve dinamik bir ekip olan Türkoğlu uyum sorununu aştığında çok daha güzel skorlar alacak fakat Kaptan Mehmet Can’ın bazı noktalara daha iyi transferler yapması gerektiği göze çarptı.
Maçın adamı:Ahmet
Maçın gümüş adamı:onur
Maçın defansı: mümin
Maçın ortasahasi:mehmetcan
Maçın forveti:Ahmet
Maçın centilmeni:mert