Young Boys’tan Zirveye Gönderme!

Gecenin son maçında Şahin Sk ile Youngboys takımları karşılaştı. Bu maçta etkili bir oyun sergileyemeyen Şahin Sk beş farklı bir mağlubiyet alarak 6 – 1 yenildi.
Kazanma Faktörleri
Youngboys takımı birbirleriyle iyi anlaşan ve takım olmayı başaran ekip olduklarını bu maç bir kez daha gösterdi. Kalede Talha ile başlayan ekipte Talha maç boyunca etkili kurtarışlar yaparak rakibin oyuna tutunmasına müsaade etmedi. Savunmada ise Serdar , Serhat ve Samet ile başlayan ekipte Samet bir gol ile katkı sunan tek savunmacı oldu. Serdar ise hücuma çıkışlarda bindirmeleri ile destek olmayı başardı. Young Boys hücumda Selim i Enes Ve İsmail ile sahaya çıktı. Enes yıkılmayan görüntüsü ve merkezde oyunu yönlendirmesi ile adeta takımın beyni pozisyonundaydı. Maç boyunca oyunu yönlendiren Enes bir gol atmasına rağmen atılan her golde büyük patı vardı. İsmail üç gol ile katkı sunarken Selim hem ileride hemde geride oynayarak bir gol atabilmeyi başardı. İyi bir takım olan Young Boys ligde iddialı olacağını bir kez daha kanıtladı.
Kaybetme Faktörleri
Şahin Sk takımı kondisyon olarak rakibine göre daha iyi durumda olsa da maça bir türlü tutunamadı. Bunda topu ayaklarında çok tutmaları ve basit oynamaktan uzak olmaları etkili oldu diyebiliriz. Kalede Melih bir çok pozisyonda rakip hücumla baş başa kalırken Defansta Burak , Garaç ve Bartu dağınık bir görüntü sergiledi. Hücumda Emre , Berkutay ve Buğra bu maç rakip kaleci Talha engeline takıldı. Bir türlü Çerçevenin içine topu sokamayan ekipte tek golü savunmadan Garaç elde etti. Bu görüntüsüyle Şahin Sk maçtan 6 – 1 lik yenilgi ile ayrıldı.
Maçın Adamı : Enes
Maçın Gümüş Adamı : İsmail
Maçın Golü : Enes
Maçın Kalecisi : Talha
Maçın Savunması : Serdar
Maçın Orta Sahası : Enes
Maçın Forveti : İsmail
Maçın Centilmeni : Berkutay