Kora Kor Mücadelede Kazanan Vişne Oldu!

Günün ilk ve tek maçında Kontra Atak ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta uzun süre eşitlik bozulmazken ilk yarının sonlarına doğru Vişne takımı kaptan Haktan ile öne geçmeyi başarırken ilk yarının sonlarında Haktan bir kez daha sahneye çıktı ve ilk yarı 2-0 Vişne takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarı Vişne takımı skor üstünlüğünü korurken Kontra Atak ise oyuncu değişiklikleri ile maça ortak olmaya çalışsa da forvette görev alan Süleyman gereksiz yere kırmızı kart görünce Kontra Atak takımı eksik kaldı ve maçı Vişne takımı maçı 7-4 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan Vişne takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarıda oyun disiplininden kopmadı ve maçı net bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mahmut mükemmel bir performans sergilerken refleksleri ve korkusuzca müdahaleleri ile kalesinde devleşti. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Mustafa savunmada çakılı kalan isimdi. Takım arkadaşlarını maç boyunca yönlendiren Mustafa kritik müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. Savunmada görev alan Ali ise savunmada rakibe kolay top şansı vermezken zaman zaman ileriye de destek verdi. Bitiriciliği ile maçı koparan Ali oyun görüşü ile kilidi açan isimdi. Takımın Kaptanı olan Haktan ise hem savunmada hemde hücumda tecrübesi ile takımına seviye atlatırken takımının dinamosu gibiydi. Forvette görev alan Metincan tekniği ile göz doldururken takım arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı. Takım olarak çok hazır bir görüntü sergileyen ekip net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan Kontra Atak takımı dakikalar ilerledikçe bir çok gol pozisyonuna girse de bu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı farkı bir türlü azaltamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamazken kalede görev alan Mehmet kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken inanılmaz pozisyonlarda güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte savunmanın bel kemiği olan Eren ilk yarı kritik müdahalelerde bulunurken 2.yarı oyundan çıkınca Kontra Atak takımının savunması dağıldı. Kadir takımı adına her şeyi yaparken takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Forvette görev alan Necati fiziğini her zamanki gibi kullanmaya çalışsa da rakibin kendisine özel önlem alması ile istediği toplar ile buluşamasa da bir kaç net pozisyona giren Necati bu pozisyonlarıda değerlendiremedi. Oyuna sonradan giren Oktay attığı 2 gol ile takımını oyunun içine sokmaya çalışsa da fark açılmıştı ve takımı 6 kişi kalmıştı. Kırmızı kart gören Süleyman ise oyunda kaldığı süre içerisinde oyunu germek dışında pek bir şey yapmazken takımının yenilgisinde baş mimarlardan biriydi. Takım olarak bugün uyum sağlayamayan ekip yenilmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ali
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Kadir
Maçın Kalecisi:Mahmut
Maçın Savunması:Mustafa
Maçın Orta sahası:Ali
Maçın Forveti:Metincan
Maçın Centilmeni:Mustafa