Yıldızlar Fc emin adımlarla

Kestel Gürsu Konferansında Yıldızlar FC ile Enfess Döner karşı karşıya geldi. İki takımda sonuna kadar çok iyi mücadele sergiledi. Maçta ilk golü bulan Yıldızlar FC takımından Hakan takımını öne geçirdi. Golden hemen sonra Enfess Döner takımından Halil P. çok şık bir gol atıp skoru eşitledi. Kıran kırana geçen maçta iki takım da kontrollü bir oyun oynuyordu. Yıldızlar FC takımı yaptığı paslarla rakibini çok zorladı. İlk yarının son dakikaların da eşitlik devam ederken duran top kazanan Yıldızlar FC takımı Erenşah’ın sert şutu ile golü buldu ve 3-2’lik skorla ilk yarıyı önde kapattılar.

İkinci yarıda beraberlik arayan ekip Enfess Döner skoru Okan’ın golü ile tekrar eşitlemeyi başardı. Yıldızlar FC takımını hücum konusunda çok başarılıydı ayağa yaptığı paslar ve topa hakim olmakta çok iyi oyun sergilediler. Maçta Yıldızlar FC oyuncusu Metin hücuma verdiği desteklerle adeta maçın seyrini değiştirdi buldukları çoğu pozisyonun içindeydi. Enfess Döner ikinci yarı da duruk bir oyun oynadı ve pozisyon bulmakta zorlandılar. Yıldızlar FC takımı bulduğu pozisyonların çoğunu gole çevirince 9-4’lük avantajlı bir skor yakaladılar. Son dakikalar da Enfess Döner oyuncusu Rasim ardı ardına 2 tane gol bulsa da takımına galibiyeti getiremedi. Maçta 9-6’lık skorla güzel bir galibiyet alan takım Yıldızlar FC oldu.

Enfess Döner’de kalede Ali görev alırken elinden geleni yaptı ama rakip karşısında şansızdı. Savunmada Burak kritik müdahaleler de bulunsa da yeterli olamadı . Doğancan yerinde kaldı ve görev adamı olarak oynadı başarılıydı. Okan savunma olarak başlasa da ileri de sürekli gol aradı ve tek golle maçı tamamladı. Hücumda Velit maçta istediklerini yapamasa da orta saha da savaştı adeta. Halil P. maçta sürekli uzaktan vurduğu sert şutlarla kaleciyi yokladı durmak bilmeyen enerjisi ile rakip takımı çok zorladı. Rasim istediği pasları alamayınca gol bulmakta çok zorlandı ve talihsiz bir maç geçirdi.

Yıldızlar FC takımın da kalede Mert görev alırken normal performansının altında oynadı ama genel olarak başarılıydı. Savunmada Bilal ilk yarı duruk oynadı ve topu ileri çıkarmakta zorlansa da ikinci yarı toparladı. Ahmet uzun süre sahalardan uzak kalmasına rağmen hiç yerini kaybetmedi ve çok iyi mücadele etti. Metin sık sık ileriye destek verdi yaptığı paslarla ve attığı çalımlarla çok başarılıydı maçı tek golle tamamladı. Hücumda Erenşah ilk yarıya çok iyi başladı attığı ara paslarla rakip takımı çok zorladı ama ikinci yarı küçük bir sakatlık dolayı oyundan düştü. Hakan kaptan olarak takımını sırtlayan kişiydi attığı paslarla ve bulduğu gollerle maçın en iyilerindendi. Yusuf ilk yarı da gol bulmakta zorlandı istediği pasları alamadı ve ikinci yarı daha istekli şekilde başladı takımının galibiyet almasında büyük rol oynadı maçta attığı jenerik golle de alkışları topladı.

Maçın adamı: Hakan
Maçın gümüşadamı: Yusuf
Maçın kalecisi: Mert
Maçın defansı: Metin
Maçın ortasahası: Hakan
Maçın forveti: Yusuf

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.