Yeşil Bursa’ya Mainz Dur Dedi!

Gecenin 2. maçında Mainz ile son haftaların formda ekibi Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken uzun süre beraberlikle devam eden maçta kazanan son dakika golleri ile Mainz takımı oldu ve galibiyet serisini 2 maça çıkardılar.
Kazanma Faktörleri :
Takım artık yavaş yavaş oturmaya başlarken Batu Başkanın sahada olduğu 2. maçtan da galibiyetle ayrıldılar ve takıma olan motivasyonu yine gözlerden kaçmadı. Maç boyunca oyun disiplininden kopmamaları galibiyeti getirirken son bölümlerde rakip savunmayı eksik yakalamayı fırsata çevirince fark da kendiliğinden geldi ve rakiplerinin 3 maçlık galibiyet serisine son verdiler. Asker orta alandaki başarılı oyununu 3 golle süslerken galibiyette büyük rol oynadı, Ozan da 2 golüyle skora ciddi katkı sağladı. Batu Başkan kalede etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutup sürekli oyuncularını motive ederken Ahmet kaleciden çok top kesti, kaleye birçok şutun gitmesine engel oldu.
Kaybetme Faktörleri :
Yeşil Bursa takımı ilk bölümlerde maça ortak olurken son bölümlerde takım içi tartışmalarla oyundan düştüler ve rakibin de ekmeğine yağ sürüp sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Aslında maça iyi de başlamalarına rağmen son bölümlerde hücum olarak istediklerini sahaya yansıtamayan ekip skor üretemeyince oyundan düşmeye başladı ve maça da ortak olamadılar. Savunmada verilen boşluklar ve hücum anlamında vasatı aşamamaları mağlubiyette en büyük etken olurken kaleci Ömer’in maç boyunca başarılı performansı bile takımını bu sefer kurtarmaya yetmedi.
Maçın Adamı : Asker
Maçın Gümüş Adamı : Ozan
Maçın Kalecisi : Batu
Maçın Defansı : Ahmet
Maçın Orta Sahası : Asker
Maçın Forveti : Ozan
Maçın Golü : Asker
Maçın Centilmeni : Batu