Kardeş Takımların Mücadelesinde Kazanan Macırlar!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Maxırlar Sk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan son bölümlerde buldukları gollerle Macırlar Sk takımı oldu ve 6 3 lük skorla sahadan galibiyetle ayrıldılar.
Kazanma Faktörleri :
Macırlar Sk takımı maç boyunca atak bir oyun oynasalar da çok fazla pozisyondan sonuç alamadılar ve buldukları birçok net pozisyonu cömertçe harcadılar. Savunmada çok da zorlanmayan ekip genel anlamda iyi bir futbol sergilerken son bölümlerde rakip savunmadaki boşlukları iyi değerlendirerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Oyun disiplininden kopmamaları galibiyetteki en büyük etken olurken Ümit attığı 3 golle geceye damgasını vuran isimdi, Mert de 2 golüyle galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri :
Diriliş Fk takımı galibiyet hasretini bu maçta da sürdürse de genel anlamda iyi mücadele ettiler, son bölümlere kadar maça ortak bir oyun sergilediler. Hücum anlamında istedikleri pozisyonları bulamayan ekip 3. bölgeye topu iyi taşıyamıyor ve bu da pozisyon bulmakta zorlanmalarına sebep oluyor. Özellikle son bölümlerde savunmada verdikleri boşluklar maçı kaybetmelerinde en büyük etken olurken oyun disiplininden kopup sadece golü düşünmeselerdi belki de sahadan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi ama olmadı. Çağatay attığı 3 golle takımın en etkili ismi olurken kaleci Salih de dünyaları çıkardı, özellikle savunmanın arkasına atılan toplarda birçok atağı sonlandırdı.
Maçın Adamı : Ümit
Maçın Gümüş Adamı : Mert
Maçın Kalecisi : Salih
Maçın Defansı : Yunus
Maçın Orta Sahası : Ümit
Maçın Forveti : Çağatay
Maçın Golü : Çağatay
Maçın Centilmeni : Mesut