Yeninesil Zorlansa da Galip…

Gecenin ilk maçında bu akşam Kötele fc ve Yeninesil takımları karşı karşıya geldi maça iki takımda hırslı ve güzel bir oyunla başladı. Henüz 5. dakikada gelişe Kötele Fc atağında Emrah tapu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu andan itibaren tatlı sert bir futbolla geçen maçta zaman zaman sinirler gerildi. Yeninesil takımı 1-0 geriye düştüğü maçta rakip kaleye etkili ataklar yapmaya başladı ve 21. dakikada Şevkini harika golüyle eşitliği sağladılar. Golden sonra da skor avantajını elne almaya çalışan Yeninesil ekibi yine Şevkini güzel golüyle farkı 1 ‘e yükseltti ve ilk yarı 2-1 Yeninesil üstünlüğüyle kapandı.
2. yarıya ise hızlı başlayan ekip Kötele fc’ydi üst üstte geliştirdikleri ataklarda 27 ve 29. dakikalarda önce Sami sonra Fuatın ayağından gelen goller bir anda skor üstünlüğünün Kötele fc ye geçmesini sağladı. Bu dakikadan sonra kendi yarı alanına daha çok kapan ekip gelişen yeninesil ataklarına iyi direnç gösterselerde Zafer 40. dakikada çektiği güzel şutta topun filelerle buluşmasına engel olamadılar daha sonra yine Zaferin ayağından gelen muhteşem gol skor avantajının bir anda tekrar Yeninesil takımına geçmesini sağladı maç böyle devam ederken gergin maçın son dakikalarında Kötele fc oyuncusunun talihsiz bir şekilde sakatlanması maçın sona ermesine sebep oldu. KÖTELE FC EKİBİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNARIZ.
Kötele fc de kalede Batu vardı elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Batu uzaktan atılan şutlara cevap veremedi.
Defans blogunda Ali, Bedir ve Ozan vardı kalelerini gole karşı harika savunan savunma üçlüsü rakibi maçın genelinde ceza sahasına sokmadı diyebiliriz. Orta alanda ise Fuat ve Sami görev aldı mücadeleleriyle iyi bir performans sergileye oyuncular güzelde birer gole imza atarak takımlarına skor anlamında katkıda sağladılar. Forvette ise Emrah vardı sürekli kendine pozisyon yaratmaya çalışan oyuncu bu geceyi bir golle tamamladı.
Yeninesi takımında kalede Emre görev aldı takımı için elinden geleni yapan eldiven iyi de kurtarışlara imza attı. Defans blogunda Sedat, Eşref ve Volkan vardı Sedat maç boyu gergin bir Futbol oynamasına rağmen görevini oldukça iyi yaptı. Eşref yine bilindik geriden şutlarıyla karşı kaleyi yokladı ve oda bu gecenin en iyilerindendi. Volkan bu akşam iyi bildirmeler yaptı zaman zaman yerini kaybetmeyerek güzelde müdahalelere imza attı. Orta alanda ise Şevki ve Zafer görev aldı iki oyuncu da bugün birbirlerinden şık gole imza attılar ve takımların galip gelmesindeki en büyük payı bu iki oyuncu hak etti Forvette ise Fuat görev aldı geceyi golsüz tamamlayan forvet takımı adına elinden geleni yaptı.
Maçın Adamı: Zafer
Maçın Gümüş Adamı : Şevki
Maçın Defansı : Eşref
Maçın ortasahası : Zafer
Maçın Forveti : Emrah
Maçın Centilmeni : Batu

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.