Berkay 7 Golle Filistin’i Sırtladı…

Gecenin bir diğer maçında ise Bejing guan ve Filistin Fc takımları karşılaştı. Maça iki ekipte etkili başaladı zaman geçtikçe hızlı oyunuyla pozisyon üstünlüğünü eline alan Being Guan ekibi üst üste buldukları gollerle henüz daha 20. dakikada skoru 3-0 a getirdi. Filistinin bir türlü oyuna alışmaması ilk yarının 5-1 ‘ lik farklı bir skorla Bejin Guoanın önde bitirmesiyle sonuçlandı.
Maçın ikinci yarısında adeta bambaşka bir Filistin fc vardı oldukça arzulu ve istekli bir şekilde başlayan Filistin fc rakip kaleyi adeta şut bombardımanına tuttu ve takımın en etkili ayaklarında olan Berkay vurduğunu filelerle buluştu desek yalnış olmaz ve müthiş bi geri dönüşle skoru Berkayın birbirinden güzel golleriyle 9-6 ya getiren ekip maçı son dakikaya kadar bırakmadı son dakikalarda Bejing guanın üst üste kırmızı kart görmesi gecenin stresli bir şekil almasına sebep olsa da bu akşamın galibi Filistin fc takımı oldu.
Bejin guoan takımı maça çok iyi başlayıp rakip savunmayı adeta baskıyla bozarken istediğini de almasını bildi. Devreye 5 1 gibi farklı bir skorla girmesine rağmen 2. yarıda adeta yokları oynadılar ve yedikleri çok kolay gollerle oyundan düştüler ve rakiplerine direnemediler. Peş peşe gollerle oyundan düşen ekip ileride çoğalamazken adeta maçı rakibe hediye ettiler diyebiliriz. Kaleci Ömer kalesine gelen bir çok pozisyonda etkisiz olurken 2. yarıda 8 gol birden yiyerek mağlubiyete dur diyemedi. Defans blogunda Ahmet, Berkay ve Serkan görev aldı. Serkan bugün maçın en iyilerindendi diyebilir hem kalesi rakip forvetlere karşı savunurken attığı 3 golle de takımına büyük katkı sağladı. Orta sahada Cengiz ve Muhammet görev aldı birbirinden hızlı iki oyuncu bu akşam takımları için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar ve skora da 1’er golle katkı sağladılar. Forvette ise Mustafa görev aldı sprinter forvet geceyi 1 golle tamamladı ve takımının mağlubiyetine engel olamadı.
Filistin Fc ilk yarıda çok tutuk bir oyun sergilerken rakibin baskısına direnemedi. 2. yarıda Berkay’ın yıldızlaşmasıyla maçı çeviren ekip unutulmayacak galibiyetlerden birini aldı ve 5-1 geriden gelip 9 6 lık skorla maçı kazanmasını bildi. kalede Ligin en iyilerinden Erkan vardı bugün rakibin etkili şutlar çekmesinde dolayımı olsa gerek ilk yarıyı 5 gol yiyerek tamamlasa da ikinci yarıda kendini topladı ve takımına güzel katkılar sağladı. Defan blogunda Ömer, Halil ve Mustafa.A İlk yarı birbirlerinden kopuk olsalar da tecrübeli defanslar ikinci yarı güzel müdahalelere ve iyi bir mücadeleye imza attılar. Orta alanda ise Berkay bu gece attığı 7 golle rakibe tek başına havlu attırdı desek yeri olur. Mustafa.E ise hem Berkaya pozisyon hazırlamakta hemde ortaya koydugu mücadeleyle sahanın iylerinden birisiydi. İleri uçta görev alan Emrah ise ilk defa çıktığı filistin takımıyla iyi bir mücadele sergiledi ve takımına olumlu yönde katkılar sağladı.
Maçın Adamı : Berkay
Maçın Gümüş adamı : Serkan
Maçın Defansı :Serkan
Maçın ortasahası Berkay
Maçın Forveti: Emrah
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Centilmeni: Musatafa. A

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.