Yavuzlar İnşaat kendine geldi

Kestel Gürsu konferansında gecenin maçı Yavuzlar İnşaat ile 7 Şikeciler arasında oynandı. Maça iki takım da iyi başladı ve ilk 10 dakika gol olmadı.Kontra atak ile ilk golü bulan takım 7 Şikeciler oldu ve 1-0 öne geçti. Golden sonra Yavuzlar İnşaat adeta cevap verir gibi bir gol buldu ve skora eşitlik getirdi.Yavuzlar İnşaat golden sonra daha iyi paslar yapmaya başladı ve oyunun hakimi oldu.7 Şikeciler takımı ileride pas trafiğini kurmakta çok zorladı ve uzun toplarla çıkmak istedi.İlk yarının sonlarına doğru Yavuzlar İnşaat üstün oyunu ile skoru 4-1 yaptı ve ilk yarıyı önde kapattı.

İkinci yarıda Yavuzlar İnşaat kontrollü bir oyun oynadı ve pas trafiğini iyi kurdu. 7 Şikeciler takımı ileri çıkmakta yetersiz kaldı ve rakip takım baskısı altında istedikleri oyunu sergileyemedi.İki takımda son derece centilmen şekilde oynadı.Yavuzlar İnşaat takımı ayağa paslarla rakibi sıktı ve sık sık şut çekerek skor yapmak istedi. 7 Şikeciler takımı orta saha da çok açıklar vermeye başlayınca rakip takım adına daha rahat oldu.İkinci yarının bitimine az kala oyunun hakimi olan Yavuzlar İnşaat takımı oldu hem skor olarak hem de oyun olarak güzel ve başarılı oynadılar ve galibiyeti 10-4 skorla aldılar.

Yavuzlar İnşaat takımın da kalede Ali görev alırken genel olarak rahat bir geçirdi ve topu oyuna iyi soktu.Savunmada Alican yerini hiç kaybetmedi ve takım bir görev olarak oynadı.Tunahan takım da yeni olmasına rağmen çok iyi işler yaptı ve iyi mücadele etti.Volkan adeta savaştı çok iyiydi sık sık ataklara destek verdi ve orta saha da çok top çaldı. Hücumda Cengiz durmak bilmedi çok koştu ve attığı paslarla rakip takımı çok zorladı.Semih son derece müthiş oynadı pas trafiğini iyi kurdu ve takımın en çok gol atan oyuncusu oldu başarılı oyununu gollerle süsledi.Emirhan çok iyi çalımlar attı saha da adım atmadığı her kalmadı takımın en iyilerindendi.

7 Şikeciler takımında kalede Ceyhun görev alırken talihsizlik yaşadı rakip takım kalabalık şekilde geldiği için elinden geleni yaptı.Savunmada Oğuz yerini kaybetmedi iyi oynadı ama rakip takım baskısı altında çok zorlandı.Fatih savunmadan çoğu topu çıkardı ilk yarı da iyi bir performans ortaya koysa da ikinci yarıda yetersiz kaldı.Vedat sık sık ataklara destek verdi ama her zaman ki oyunun altında oynadı ve istediğini sahaya yansıtamadı.Hücumda Efe takımın oyun kurmasını sağladı ama ver kaç yapacak arkadaşlarını bulamadı ve yalnız kaldı iyi mücadele etti. Haluk istediği topları alamadı ve ilerde tek başına mücadele etti ve adeta savunma oyuncuların markajı altında kaldı.Batuhan ilk yarıda iyi oynadı güzel paslar da attı ama ikinci yarıda oyundan düştü ve donuk bir oyun sergiledi.

Maçın adamı:Semih
Maçın gümüşadamı:Cengiz
Maçın kalecisi:Ali
Maçın defansı:Volkan
Maçın ortasahası:Emirhan
Maçın forveti:Semih