Yavuzlar İnşaat güle oynaya

Kestel Gürsu Konferansı gecenin maçında Yavuzlar İnşaat ile Şelale Fc takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Yavuzlar İnşaat oldu ve 5. dakika da golü buldu. Golden sonra daha rahat top yapan Yavuzlar İnşaat skoru 2-0 yapmayı başardı. Şelale Fc takımından Hakan sahneye çıkarak skoru 2-1 yaptı. Maçta iki takımın karşılıklı bulduğu ataklarla ve gollerle skor 4-3 oldu. Yavuzlar İnşaat ilk yarıyı önde kapatmayı başardı.

İkinci yarıda Şelale Fc takımının savunmada verdiği açıklar artmaya başlayınca yediği hatalı gollerle skor 7-3’e geldi. Farkı açmayı başaran Yavuzlar İnşaat ayağa paslarla rakibi karşısında rahat bir oyun sergiledi. İleri de bir türlü istediği pas trafiğini yapamayan Şelale Fc takımı skor bulmakta ve oyun kurmakta çok zorlandı. Yavuzlar İnşaat maçın başından sonuna üstün oynadığı maçı 11-5’lik farklı skorla kazanmayı başardı.

Yavuzlar İnşaat takımın da kalede Ali görev alırken son derece kritik kurtarışlar yaptı ve topu oyuna hızlı başlatması takım arkadaşları için avantaj sağladı. Savunmada Alican takımına yeni gelmesine rağmen hiç yabancılık çekmeden alıştı ve savunmada çok iyi mücadele etti. Burak yine görev adamı olarak oynadı ve takımında artık duvar olarak anılıyor rakibine kolay kolay geçit vermiyor çok başarılı oynadı. Mustafa savunma olarak başlasa da geriden gelerek oyunu kurdu ve skora büyük etki sağlayıp 3 golle maçı tamamladı. Hücumda Oğuzhan takımının pas trafiğini üstlendi oldukça başarılıydı skor da ismi olmasa da attığı kritik paslarla takıma büyük desteği vardı. Semih saha da her yere koştu adeta attığı çalımlarla rakip takımı çok yordu ve skora 2 gol katkı sağladı. Emirhan maçın en iyilerindendi attığı 5 gol de birbirinden güzeldi oynadığı futbolla çektiği şutlarla alkışları topladı.

Şelale Fc takımında Kalede Mert görev alırken harika kurtarışlar yaptı ama takımını kurtarmaya yetmedi. Savunmada Enes mücadele etse de rakip takımın yaptığı baskıdan dolayı çoğu zaman topu ileri çıkarmakta zorlandı. Görkem attığı talihsiz pas hatalarıyla takımını zora soktu ve maçta istediği oyunu ortaya koyamadı. Emre takımını ileri çıkarmakta çok yardımcı oldu maçta 1 gol atarak skora katkı sağladı ama yeterli olamadı. Hücumda Hakan en çok koşanlardan biriydi istekli oynadı pozisyonlara girip 2 gol atmayı başardı ama galibiyeti getiremedi. Semih ilk yarı tutuk başladı ve ilerde istediği gibi oyun sergilemekte zorluk çekince ikinci yarı savunma ağırlıklı oynadı. Furkan pozisyonlara girse de kaleciyi geçmeyi başaramadı ve ilerde istediği pasları alamayınca gol bulmakta zorluk yaşadı.

Maçın adamı: Emirhan
Maçın gümüş adamı: Hakan (Şelale Fc)
Maçın Kalecisi: Ali
Maçın Defansı: Burak
Maçın ortasahası: Emirhan
Maçın forveti: Semih
Maçın golü: Emirhan
Maçın centilmeni: Emre

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.