Monarch Liderliği Eline Aldı!

Monarch Fc ile Kayadibi Gençlik takımlarının mücadelesi soğuk havada olmasına rağmen oldukça hızla başladı ve ilk dakikalardan itibaren karşılıklı gollerle ilk yarı devam etti. İlk yarısını Monarch Fc nin 4 3 önde tamamladığı maçta kırılma anı 32. dakika olurken 2 dakikada 4 gol birden bulan Monarch Fc takımı maçı burda kopardı ve sahadan rahat bir oyunla bol gollü bir galibiyetle ayrılıp liderliğe yükseldi.
Monarch Fc takımı aslında maça iyi de başlamasına rağmen ilk bölümlerde skor olarak hep geriden geldi, fakat buna rağmen skor üstünlüğünü eline aldı. Devreye önde giren ekip rakibe göre daha atak bir oyun sergilerken maç boyunca atak bir oyun sergiledi ve birçok pozisyondan da sonuç alamadı. 2 li savunma oynayan ekip oyunu önde kurarken yaptıkları baskıyla rakibe çok da pozisyon vermediler. Bu akşamın tabi ki en büyük süprizi her zaman kalede görmeye alışkın olduğumuz Harun’un forvet oynamasıydı ve başarılı oyuncu attığı 5 golle adeta geceye damgasını vurarak forvette abisinden formayı alabileceğini göstermiş oldu. Abisi Kaptan Davut ise savunmada yine iyi bir maç çıkarırken hem jeneriklik bir gole imza attı hem de birbirinden güzel asistlerle skora ciddi katkı sağladı. Orta alanda Ogün de oldukça etkili bir oyun sergilerken Batu ve Ali daha çok savunmaya dönük bir oyun sergilediler ve rakibe çok da göz açtırmadılar.
Kayadibi Gençlik takımı ise maça iyi başlayıp golleri bulsalar da ileride çoğalmakta zorlandılar ve ilk bölümlerden itibaren kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. Play Off ların ardından ilk kez sahne alan ekip genel anlamda tutuk bir görüntü sergilerken soğuk hava şartları da kendilerini olumsuz etkilemiş gibi görüldü ve oyuna çok da adapte olamadılar. Hüseyin’in ilk 14 dakikada attığı 3 gole rağmen devreye 4 3 geride giren ekip 2. yarının başında adeta dağıldı ve 2 dakikada yediği 4 golle oyundan düştü. Bir ara toparlansalar da açılan farkı kapatamayan ekip taraftarlarını tatmin etmeyen bir görüntü sergiledi. Hüseyin attığı 3 gol ve istekli oyunuyla beğeni toplarken çok yanlız kaldı, Enes ise orta alana destek verse de savunmada yokluğu hissedildi. Kaleci Güray etkili kurtarışlarıyla kalesinde devleşmesine rağmen takımı kendisine ayak uyduramadı, 10 gol yemesine rağmen en az 15 20 kurtarış yaparak takımını ayakta tutan isim oldu.
Maçın Adamı: Harun
Maçın Gümüş Adamı: Ogün
Maçın Defansı: Davut
Maçın Ortasahası: Ogün
Maçın Forveti: Harun
Maçın Golü: Davut
Maçın Centilmeni: Enes

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.