Wristpower tam gaz

Yıldırım Konferansı gecenin ilk maçında Wristpower ile Namık United Fc takımları karşı karşıya geldi. Sahaya iyi yayılan ve bulduğu pozisyonları değerlendiren Wristpower golleride buldu ve devreyi 4-0 önde tamamlamayı başardı.

İkinci yarıda aynı şekilde başlarken Namık United fc sahaya iyi yayılamadı be istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. Zaferin oyundan atılmasıyla son 10 dakika 1 kişi eksik oynayan Wristpower takımı yine de kalesini gole kapattı ve maçı 7-0 net bir skorla kazandı.

Wristpower Yunus kalesinde harika bir görüntü çizerken kalesini gole kapattı.Savunmada Çağrı sert savunmasıyla kritik toplar keserken Zafer geriden takımını iyi yönlendirdi bu gece de golünü atmayı başardı. Orta alanda Mümin Ozan ikilisi topu ileriye taşıyan isimler olurken maç boyu çok mücadele ettiler onlarda geceyi tek golle tamamladı.Ibo ilerde etkili çalımları ve şutlarıyla tehlikeli olutken 2 golle gecenin yıldızlarındandı.Yunus takımın gol silahı olurken yine çok istekliydi çok pozisyona girdi.Birçok pozisyonu gole çeviremeyen başarılı oyuncu attığı 2 golle galibiyete katkıda bulundu.

Namık United Fc kalede Emircan elinden geleni yapsada yeterli olmadı.Savunmada Onur bugün çok çalıma giderken zaman zaman kalesinde tehlike yaşattı.Yunus yerini hiç kaybetmezken kritik müdahaleleri vardı.Mustafa sol kanatta ilk yarının takımı adına en iyisi olurken ikinci yarı yerini Melihe bıraktı.Melih bugün etkisiz bir görüntü ortaya koydu.Seydi de sahada bir türlü istediklerini yapamazken ilerde bir türlü organize olamadılar.Taylan istediği topları alamazken girdiği pozisyonlarda da son vuruşlarda şanssızdı.Ekrem sürekli sorumluluk alarak topu almaya geriye kadar geldi ancak takımını organize edemedi.Topu çok geride alınca ileride çok etkili olamadı.

Maçın adamı:İbo
Maçın gümüş adamı:Yunus
Maçın kalecisi:Yunus
Maçın defansı:Çağrı
Maçın ortasahası:İbo
Maçın forveti:Yunus