Vurguncular Yükselişini Sürdürüyor!

Vurguncular Fc ile ligin yeni takımı Siyah Çoraplılar takımı karşı karşıya gelirken izleyenlerin büyük keyif aldığı maçtan Vurguncular takımı galibiyetle ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.
Vurguncular takımı maça iyi başlarken özellikle hücum hattındaki yıldız isimleriyle skor üretmekte zorlanmadı. İlk yarıda rakibi gole boğan ekip 2. yarıda biraz vites düşürürken daha çok geriye yaslanıp kontra toplarla etkili olmaya çalıştı. Son bölümlerde fark kapansa da peş peşe 3 golle maçı koparmasını bilen ekip sahadan 3 puanla ayrıldı. Ömer Faruk 3 golüyle gecenin en skorer oyuncusu olurken Ercan da güzel oyununu 2 golle süsledi.
Siyah Çoraplılar takımı ligde ilk maçına iyi başlayamasa da 2. yarıda atak bir oyun sergiledi ve attıkları güzel gollerle maça ortak olmaya çalışsalar da son bölümlerde yedikleri gollerle oyundan düştüler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. İyi pas yapıp organize ataklarla gol aramalarına rağmen savunmada yapılan basit top kayıpları kalelerinde goller görmelerine sebep oldu. Genel anlamda iyi bir oyun sergileyen ekip sahadan mağlubiyetle ayrılsalar da ilerleyen haftalarda iyi işler yapacaklarının sinyallerini verdiler.
Maçın Adamı: Ömer Faruk
Maçın Gümüş Adamı: Ercan
Maçın Kalecisi: Orhan
Maçın Defansı: Vahip
Maçın Ortasahası: Ömer Faruk
Maçın Forveti: Ercan
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Mahmut