Vurguncular, Kontra Atak Takımından Rövanşı Aldı!

Günün 2.maçında Vurguncular ile Kontra Atak takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda oldukça atak ve istekli başlarken maça Vurguncular takımı ilk atakta golü bulurken Kontra Atak ise bu gole 11.dakikada karşılık vererek skoru eşitlese de ilk yarıyı Vurguncular takımı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı fark 3’e çıkarken maçın son anlarında Vurguncular takımı farkın açılması ile rehavete kapılırken Kontra Atak takımı maçın son anlarında farkı 1’e indirmeyi başarsa da beraberlik golünü bulamadı ve maçı 4-3 skor ile Vurguncular takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça adeta golle başlayan Vurguncular takımı kalesinde golü görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı farkı 3’e çıkaran ekip maçın son anlarında rehavete kapılsa da maçı 2 fark ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Orhan takımını ayakta tutan isimdi. Refleksleri ile dikkat çeken Orhan kalesinde bir çok gol pozisyonunu engellemeyi başarırken sakatlanıp oyundan çıkınca takımı 2 gol yedi ve takımı adına ne kadar kilit bir isim olduğu bu goller ile belli oldu. Savunmada rakibe yakın markajda bulunan ekipte Vahip savunmada fiziği ile dikkat çekerken maçın en çok top kesen ismiydi. Alper ise rakibe yaptığı yakın markaj ile rakip hücum oyuncularını kitlerken topu savunmadan çok iyi çıkararak takımının hızlı bir şekilde hücuma çıkmasını sağladı. İleride oldukça efektif olan ekipte Mükremin maçın açılışını yaparken maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendirdi. Ercan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve attığı kilit paslar ile maçın kilidini açan isimdi. Ergün ise takımının en hırslı oyuncusuydu. İlk dakikadan itibaren takımını ateşlendiren Ergün takımının dinamosu gibiydi. Maçın son anlarında zor dakikalar geçirseler de tecrübesi ile skoru koruyan Vurguncular takımı maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde gol görerek başlayan Kontra Atak takımı ilerleyen dakikalarda skoru eşitlemeyi başarsa da ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. Maç içerisinde 3 fark ile geriye düşen ekip maçın sonlarında farkı 1’e indirse de bir türlü Beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Kaan bugün beklenen performansı sergileyemezken yediği gollerde basit hatalar yaptı. Topu çok fazla sektiren Kaan bazı pozisyonlarda ise gereksiz yere kalesini terk etti. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşayan ekipte Eren savunmayı toparlayan isimdi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Eren maçın son anlarında ileriye çıkarak golü de bularak takımı adına her şeyi yaptı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Kadir takımının ataklarını şekillendirirken Oktay ise bir türlü oyunun içine giremedi. Takımını taşıyan isim ise Gökhandı. Maç boyunca istediği toplar ile buluşmakta zorlanan Gökhan buna rağmen attığı 2 gol ile takımını sırtlasa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Bugün bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayan ekip maçın sonlarında açılsalar da kalan dakikalarda skoru eşitleyemediler ve yenildiler.

Maçın Adamı:Ercan
Maçın Gümüş Adamı:Mükremin
Maçın Golü:Gökhan
Maçın Kalecisi:Orhan
Maçın Savunması:Alper
Maçın Orta sahası:Mükremin
Maçın Forveti:Ercan
Maçın Centilmeni:Eren