Vişne Kaçtı, Atmosfer Yakaladı

Günün ilk ve tek maçında Vişne City ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda atak başlarken açılışı yapan Ali Emre ile Vişne takımı oldu. İlk yarıda tutuk bir oyun sergileyen Atmosfer Medya gol yollarında sıkıntı yaşarken Vişne takımı ise art arda goller ile farkı açtı ve ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarıya skora yönelik bir oyun sergileyen Vişne savunmada maçı kabullenirken Atmosfer Medya takımından Behlül sürpriz bir gol ile takımının ilk golüne imza atarken bu golden sonra oyuna asılan Atmosfer Medya takımı farkı yavaş yavaş azaltırken maçın son dakikalarında Tayfun beraberlik golünü atarken ilk yarısı 4-0 biten maç muhteşem geri dönüş ile 4-4 bitti.

Vişne City
Maça oldukça etkili başlayan Vişne City açılışı erken yaparken art arda goller ile maçın fişini ilk yarıdan çektiğini düşünse de 2.yarı savunmaya çekilen ekip Taner’in oyundan çıkması ile ileride topu tutamazken art arda gollere engel olamadı ve maçtan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Cihan muazzam bir maç çıkarırken ilk yarı kalesini gole kapatarak takımını rahatlattı. Refleksleri ile dikkat çeken Cihan performansı ile alkış alırken 2.yarı takımının geri çekilmesi ile yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok uyumlu olan Vişne takımındaki Metin savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Metin yaptığı kritik müdaheleler ile bir çok gol pozisyonu engelledi. İleride ilk yarı çok iyi bir performans ortaya koyan ekipte Taner takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yaratmayı başardı. Takımın dinamosu gibi olan Erdem ise hem savunmada hemde hücumda basmadık yer bırakmazken takımını rahatlattı. Fakat maçın son anlarına doğru yorulan Erdem oyundan düştü. Maçın yıldızlarından olan Ali Emre maçın açılışını yaparken bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile sahanın en iyilerinden biriydi. Maçı koparan isim olan Ali Emre rakip savunmayı maç boyunca çok zorladı. İlk yarı ortaya koyduğu oyun ile sonuca giden ekip 2.yarı çok zorlanırken kondisyonları da yetmeyince beraberliğe boyun eğdiler.

Atmosfer Medya
Maça atak başlayan ekip hiç beklemedikleri bir dakikada kalelerinde golü görürken ilk yarı bir türlü golü bulamazken savunmada da açıklar verince ilk yarıyı 4-0 geride tamamladılar. 2.yarıya gol ile başlayan ekip 2.yarıyı tek kale oynarken etkili oyuncuları ile sonuca giden ekip beraberliği son dakikada kurtardı. Kalede görev alan Metin maç boyunca bir çok kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde bariz hatası vardı. 2.yarı fazla zorlanmayan Metin kritik dakikalarda kurtarışları ile maçı tutan isimdi. Savunmada ilk yarı çok dağınık bir görüntü çizen ekip 2.yarı toparlanırken İrfan ilk yarı savunmada oyundan düşerken 2.yarı savunmayı toparlayan isimdi, takım arkadaşlarının açıklarını kapatan İrfan 2.yarı çok iyi bir performans ortaya koydu. İleride ilk yarı cılız ataklar ile gol bulamayan ekip 2.yarı sonuca gitmeyi başarırken Behlül takımının açılışını yaparken uzaktan attığı şık gol ile takımını oyunun içine soktu takım kaptanı Tayfun takımını ateşleyen isimdi. 2.yarı oyun görüşü ile fark yaratan Tayfun takım arkadaşlarına yaptığı asistler ile dikkat çekerken son dakikada bulduğu gol ile maça noktayı koyan isimdi. İlk yarıyı 4-0 geride tamamlayan ekip oyundan düşmedi ve oyun disiplini ile beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Ali Emre
Maçın Golü:Behlül
Maçın Kalecisi:Cihan
Maçın Savunması:Metin(Vişne)
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Ahmet