Kocakoru Spor Yeni Transferi Ersin’le Güldü!

Günün ilk maçında Kocakoru Spor ile Bursa Efsane Spor Fc takımları karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı bir giriş yapan Bursa Efsane takımı Hüseyin ile art arda goller bulurken 5.dakikada 2-0 öndeydiler. Bu gollerin şokunu üstlerinden hemen atan Kocakoru takımı 10.dakikada skoru eşitlemeye başarırken ilk yarıyı 4-2 Kocakoru takımı önde tamamladı. 2.yarı Bursa Efsane takımı farkı 1’e indirmeyi başarsa da Kocakoru takımı skor üstünlüğünü maç sonuna kadar korudu ve son dakikada buldukları gol ile maçı 5-3 kazanmayı başardılar.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok goller yiyerek başlayan ekip hemen toparlanarak ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı kalelerinde gol görerek zor anlar yaşasalar da skoru korumayı başardılar ve maçı 2 fark ile kazandılar. kalede görev alan Mustafa ilk dakikalarda oyuna ısınamazken sonraki dakikalarda çok iyi bir performans ortaya koyarak kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Savunmada zaman zaman zorlanan ekipte Haşim savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Haşim savunmayı toparlayan isimdi. İleride oldukça etkili bir oyun ortaya koyan ekipte Hasan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Maçın yıldızı olan Ersin ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile dikkat çekerken attığı kafa golleri ile takımını maçın içine sokmayı başardı. Maça ısınamadan kalelerinde 2 gol gören ekip oyundan düşmeyerek maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi bir başlangıç yapan Bursa Efsane Spor Fc ilk yarı 2-0 öne geçse de skoru koruyamayınca 2 fark ile geride tamamladı, 2.yarı farkı azaltmayı başaran ekip bir türlü beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mehmet maç boyunca bir çok kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Doğan savunmada çok fazla efor sarf ederken arkaya çok fazla top kaçırdı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Emirhan takımının Pas trafiğini kontrol ederken takım arkadaşlarına maç boyunca servis yaptı. Takımın yıldızı olan Hüseyin ileride çok efektifken attığı goller ile takımını farklı öne geçirmeyi başarsa da takım arkadaşları Hüseyin’e ayak uyduramadı. Maçın başlarında 2-0 öne geçmeyi başaran ekip rehavete kapılınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ersin
Maçın Gümüş Adamı:Hasan
Maçın Golü:Ersin
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Savunması:Haşim
Maçın Orta sahası:Hasan
Maçın Forveti:Ersin
Maçın Centilmeni:Doğan