Vişne, Güçlü Rakibini Beşledi!

Gecenin ilk maçında ligin şampiyonluk adaylarından Kontra Ataklar ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı Kontra Atak takımı uzaktan attığı şutlar ile gol bulmaya çalışsa da rakip kaleciyi bir türlü geçemedi. Vişne takımı ise Enes’in ayağından bulduğu 3 gol ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Kontra Atak takımı 2.yarı erken bulduğu gol ile farkı azaltmayı başarsa da Vişne takımı rakibine beraberlik şansı vermedi ve rakibin attığı 2 gole de karşılık vermeyi başardı. 2.yarı ortada bir maç olurken maçı Vişne takımı 5-2 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan Vişne takımı rakibin boşluğundan yararlanarak erken bir gol ile öne geçmeyi başardı ve ilk yarı kalesini gole kapatarak maçın fişini ilk yarıdan çekmeyi başardı. Kalesini ilk yarı gole kapatmayı başaran Mustafa rakibin uzaktan etkili şutlar atan oyuncularının bir çok şutunu kurtarmayı başarırken refleksleri ile takımının rahat bir maç oynamasını sağladı. Mahmut savunmanın bel kemiğiydi. Özellikle hava toplarındaki müdahaleleri ile dikkat çeken Mahmut tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmayı başardı. Rıdvan tekniği ve hızı ile rakiplerini çok kolay egale ederken, rakibe yakın oyunu nedeniyle bir çok faul kazanmayı başardı. Maçın kaderini belirleyen isim ise Enesti, muazzam bir maç çıkaran Enes takımının bütün gollerini atarken bitiriciliği ile fark yarattı. Bir çok pozisyonda fırsatçılığını da konuşturan Enes maçı neredeyse tek başına kazandı. Rakibin baskılı oyunu karşısında çok iyi hücuma çıkan ekipte bütün oyuncular özverili bir oyun sahaya yansıtarak maçı kazanmayı başardılar.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde beklemedikleri bir gol görerek başlayan Kontra Atak aradığı golü çok geç bulunca maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kontra Atak takımı rakip kalecinin iyi olmasına rağmen maç boyunca uzaktan şutlar ile gol ararken farklı atak varyasyonlarını çok geç deneyince gol yollarında sıkıntı yaşadılar. 2.yarı oyundan çıkan Gökhan bu maçta beklenen performansı sergileyemezken bu maç oynamayan takım arkadaşı Necati’yi aradı. 2.yarı oyuna giren Kadir oyuna girdikten sonra takımını ateşlemeye çalışsa da beklediği reaksiyonu alamadı. Kalede görev alan Mehmet kalesinde Bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Oktay ile Burak 1’er gole imza atarken Burak bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmazken Oktay ise uzaktan attığı şutlar ile etkili olsa da çok fazla şut denedi. Kendi taktikleri üzerinde çok zorlayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Savunması:Mahmut
Maçın Orta sahası:Rıdvan
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Eren