LosAlacaaticos Tecrübesi İle Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk ve son maçında LosAlacaaticos ile Karkay takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli başlarken Karkay takımı ilk yarı 2 kez öne geçmeyi başarsa da LosAlacaaticos takımı bu gollere hemen karşılık vermeyi başardı ve ilk yarıyı 4-3 skor ile LosAlacaaticos takımı önde tamamladı. 2.yarının başlarında LosAlacaaticos takımı farkı arttırmayı başarırken Karkay takımı 2.yarı farkı azaltmak için gol attığında her golden sonra kalesinde golü görünce maçı LosAlacaaticos takımı 11-8 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan LosAlacaaticos takımı ilk yarının başlarında 2 kez geriye düşse de her seferinde karşılık vermeyi başardı ve ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı farkı açmayı başaran LosAlacaaticos takımında Ali Rıza maçın kaderini belirleyen isimdi. Kusursuz bir maç çıkaran Ali Rıza attığı goller ve yaptığı asistleri ile takımını galibiyete taşırken takımının bütün gollerinde parmağı vardı. Pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Ali Rıza oyun görüşüyle takımına seviye atlattı. Fuat Fair Play ruhu ile alkış alırken rakip oyuncunun sakatlanıp oyundan çıkmasıyla kendisi de sahayı terk etti. Mesut kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görse de bir çok güzel kurtarışa imza attı. İsa savunmada rakibin çoğu atağını keserken kritik müdahalelerde bulundu. Ertan ise hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmazken çok fazla efor sarf etti. Maçta 2 kez geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibine göre daha atak başlayan Karkay takımı ilk yarı 2 kez öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı oyundan düşen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Cafer takımının en efektif isimlerinden biriydi. Golleriyle ilk yarı takımını öne geçirmeyi başaran Cafer 2.yarı kafasına çarpan top neticesiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kalede görev alan Emre beklenen performansı sergileyemezken yediği bir kaç golde büyük hatalar yaptı. Murat savunmada çok istekli bir oyun sergilese de rakibe tekte dalması ile çok kolay geçildi. Ahmet takımının en dikkat çeken oyuncusuydu. Takımının ataklarını şekillendiren Ahmet rabonaları ve tekniği ile dikkat çeken Ahmet takımı için elinden gelen her şeyi yapsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. İlk yarı 2 kez öne geçmeyi başarsa da bir türlü devamını getiremeyen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ali Rıza
Maçın Gümüş Adamı:Ahmet
Maçın Golü:Ali Rıza
Maçın Kalecisi:Mesut
Maçın Savunması:İsa
Maçın Orta sahası:Ahmet
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Fuat