Vişne Filistin’e Şans Vermedi

Günün 2.maçında Cska Filistin takımı ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. Maça adeta gol ile başlayan Vişne takımı ilk atakta Ali Emre ile öne geçmeyi başardı. Oyundan düşmeyen Filistin takımı 8.dakikada Ömer ile skoru eşitlese de ilk yarı Vişne takımı daha etkili bir oyun ortaya koyarak ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı. 2.yarıya beraberliği sağlamak için baskılı başlayan Filistin takımı savunmasında açıklar verince Vişne takımı bu açıkları çok iyi bir şekilde değerlendirerek art arda goller ile farkı arttırdı. Filistin takımı ise ileride bal yapmayan arı gibiydi. Bir çok pozisyona giren Filistin takımı rakip kaleciyi geçemeyince 2.yarı skoru bulamadı ve maçı 6-2 Vişne takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip Ali Emre ile hemen öne geçse de sonrasında savunmaya çekilince kalesinde golü gördü. Beraberlikten sonra ağırlığını koyan Vişne takımı ilk yarıyı 3-2 önde tamamlamayı başarırken 2.yarının ilk dakikalarında bir gol daha bularak rakibi oyundan düşürdü. İlerleyen dakikalarda art arda goller bulan ekip rakibin umutlarını bitirirken 2.yarı kalesini gole kapatarak maçı 6-2 kazandı. Kalede görev alan Umur 2.yarı kalesinde devleşirken ilk yarıda yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Çok fazla kurtarışa imza atan Umur refleksleri ve kurtarışları ile maça damgasını vurdu. Savunmada rakibe göz açtırmayan Vişne takımının çok iyi bir savunma kurgusu vardı. Mustafa savunmanın bel kemiğiydi. Çok fazla kritik dokunuşlarda bulunan Mustafa takımının en çok efor sarf eden ismiydi. İleride zaman zaman zorlansa da oyunun genelinde istedikleri oyunu sahaya yansıtabilen ekipte Taner takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve tekniği ile fark yarattı. Ali Emre ise maçın açılışını yaparken takımının skor yükünü çeken isimdi. Bitiriciliği ve hızı ile dikkat çeken Ali Emre maçın yıldızıydı. Takım olarak çok iyi mücadele eden ekip ilk yarıda zorlansa da 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyarak maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça adeta 1-0 geride başlayan Cska Filistin takımı geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmadı ve takım Kaptanı Ömer ile 8.dakikada skoru eşitlediler. İlk yarının kalan dakikalarında karşılıklı goller bulsalar da ilk yarıyı 3-2 geride tamamlayan ekip 2.yarının başında kalelerinde 1 gol daha görünce oyundan düştüler. Kalelerinde art arda goller gören ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Murat çok fazla hata yaparken yenilginin baş mimarlarındandı. Kalede güven ver vermeyen Murat’ın performansı takım arkadaşlarını olumsuz etkiledi. Savunmada çok açıklar veren ekipte Ömer savunmanın en etkili ismi olurken zaman zaman ileri çıkarakta takımına katkı sağladı beraberlik golünü imza atan Ömer savunmasını toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonun alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Volkan dinamo gibi oyunun her 2 yönünde de mücadele edince 2.yarı çok yoruldu ve oyundan düştü. İleri uçta görev alan Seyit maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda başarısız olunca Filistin takımı oyuna tutunamadı. Zaman zaman oyunda etkili olsa maçın genelinde silik bir görüntü sergileyen Filistin takımı maçı farklı skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ali Emre
Maçın Gümüş Adamı:Umur
Maçın Golü:Ali Emre
Maçın Kalecisi:Umur
Maçın Savunması:Mustafa
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Ali Emre
Maçın Centilmeni:Ömer